V živo smo pripravili prvo regijsko soočenje predsedniških kandidatov Boruta Pahorja in Marjana Šarca

V prvem krogu predsedniških volitev 22. oktobra več kot 50 odstotkov glasov, potrebnih za zmago, ni uspelo zbrati nobenemu od kandidatov. Najprepričljivejša sta bila Borut Pahor s 47,10 odstotki in Marjan Šarec s 24,93 odstotki glasov, ki se bosta tako v nedeljo pomerila za predsedniški stolček.

Slovenci se bomo torej znova podali na volišča in oddali svoj glas. Da bi vam odločitev nekoliko olajšali, smo sklenili kandidata soočiti z bistvenimi vprašanji – predvsem o prihodnosti naše države. 

Dovolj preteklosti, kakšna bo naša prihodnost?

Uredništvo Sobotainfo skupaj z osrednjo pomursko televizijo TV IDEA, uredništvom Mariborinfo.com ter Ptujinfo.com pripravilo soočenje predsedniških kandidatov. Gre za prvo televizijsko soočenje v drugem krogu predsedniških volitev v severovzhodni Sloveniji.

Soočenje si lahko zdaj v neposrednem prenosu v živo ogledate na naši spletni strani ter na naši Facebook strani. Vabljeni k ogledu.

Posnetek soočenja si boste lahko zvečer ogledali tudi na TV IDEA ob 18:30, 20:15 in 22:15.

Boljša volilna udeležba v drugem krogu?

Prvega kroga smo se Slovenci sicer udeležili v zelo majhnem številu in tudi v Volilni enoti Ptuj je bila udeležba precej slaba, le 42,51-odstotna. Gre v drugem krogu pričakovati boljši odziv?

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice