Poli pljusk zabave je zavzel Terme Ptuj!

V Termah Ptuj se danes odvija prava Poli termalna zabava, primerna za vse. Za kopalce je Perutnina Ptuj pripravila številne športne igre in nagradne izzive. Lačni lahko skočijo na Poli pavzo in si privoščijo Polidog ali dva.

Polidog za vse okuse!

S Poli promotorji iz Perutnine Ptuj je zabava ob bazenu prava!

Vse do večera so mladim in mladim po srcu na voljo številne aktivnosti!

POLIgon za najmlajše je igra, ki je zasnovana po vzoru igre Človek ne jezi se. Igralne figure so otroci, ki se premikajo po Poli poljih. Na označenih poljih jih čaka lažji izziv, ki ga morajo opraviti, da lahko nadaljujejo pot in osvojijo eno od Poli nagrad. Igra je zabavna, koordinirana s strani Poli promotorjev.

POLI vadba za mlade in mlade po srcu namenjena rekreativnim športnikom, ki prosti čas najraje aktivno preživljajo in radi izboljšujejo svojo fizično kondicijo. Vadbeni prostor je kreativno voden skozi športni POLIgon, ki ga koordinirajo promotorji-vaditelji. Vsak, ki uspešno opravi športni izziv, prejme Poli darilo. Prostor je postavljen ob fitnes opremi v Termalnem parku in se razprostira do vaj v vodi.  

POLIdog okrepčevalnica pri amfuteatru, kjer vam bo s Poli Dogi postregla odlična Poli ekipa.  Na dan dogodka poteka promocijska ponudba: ob nakupu Polidoga, je drugi brezplačen.   

POLI počivalnica, kjer je vse rumeno in udobno, vsako uro Poli promotorji-vaditelji nežno popeljejo v sprostilne vaje. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice