FOTO: Luka Rebol Photography (Facebook - World Top Model Slovenia)
Ptujčanka Emma Peralta je postala zmagovalka slovenskega izbora World Top Model.

Na slovenskem finalu največjega in najbolj prestižnega dogodka iz sveta modelov (World Top Model) je med devetimi finalisti letos slavila Ptujčanka Emma Peralta.

V izboru so veljajo ostri kriteriji, saj so morale tekmovalke šteti med 16 in 26 let, biti visoke najmanj 170 centimetrov, ob tem pa so potrebovale tudi mere, iskane v modni industriji. Poleg slednjih je žirija ocenjevala še smisel za poziranje pred fotografskim objektivom, hojo in obrate.

Najbolje se je, kot kaže, izkazala prav Emma, ki se bo decembra odpravila na svetovni izbor. Še pred tem pa jo zdaj čakajo enotedenske priprave na Korčuli, poroča 24ur.com.

Pripravljena na delo

Ob zmagi je simpatična mladenka dejala, da je presrečna, saj si že od malih nog želi dela na področju mode. Tako so se ji z zmago uresničile dolgoletne sanje.

Lastnica licence World Top Model Slovenija Kaly Kolonič je Ptujčanko opisala kot karizmatično, všečno in pozitivno, ugotavlja pa tudi, da je pripravljena garati za uspeh v svetu mode, kar je izjemno pomembno. 

»Pred kamero se giblje povsem naravno in se zdi, da ji je poziranje v krvi. Vidi se, da si v tem poslu želi uspeti, kar se odraža predvsem ko dela pred fotografskim objektivom in kamero. Po petih letih, odkar je prišla iz Dominikanske republike v Slovenijo, govori lepo in tekoče naš jezik, kar mi veliko pove o človeku in njegovih prizadevanjih. Ceni našo državo. Na svetovnem izboru ji želim vso srečo in vem, da je pred njo resnično lepa in nepozabna izkušnja,« je za 24ur.com povedala Kaly Kolonič.

Na Korčuli v družbi zvezd

Na enotedenskih pripravah, kjer bo lastnik svetovne licence Fiore Tondi podelil častne lente, bosta Emmi in zmagovalkam drugih držav s področja Balkana dobrodošlico sicer izrekla tudi Davor Radolfi in Jaques Houdek.

FOTO: Luka Rebol Photography (Facebook - World Top Model Slovenia)

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice