Prenovljena Hotel Histrion in Hotel Vile Park - Premium v Portorožu.

Zimski oddih ob morju? Zakaj pa ne! Ob morju je najhladnejši letni čas precej prijaznejši kot na celini, Obala pa je takrat edino zatočišče blizu doma, kjer ob sončnem vremenu ne občutite mraza do kosti.

Če temu prištejete še razglede na neskončno modrijo morja, nešteto možnosti za aktivno preživljanje oddiha na svežem morskem zraku, dostopno razvajanje s pristnimi istrskimi posebnostmi v prenovljenih Hotelu Histrion in Hotelu Vile Park - Premium v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, dobite oddih, na katerem se boste sprostili, regenerirali in okrepili svoje telo pred prihodom zime.

Izkoristite Miklavžev popust in letujte ob morju kar 20 % ugodneje! Rezervacijo s popustom lahko naredite samo do 20. 12. 2022!

aa

Prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in z zgodami morja, sonca, istrske kulinarike in tradicionalne istrske arhitekture pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij čarobne Istre. 

aa

PRISTNO DOŽIVETJE ISTRE V PRENOVLJENIH SOBAH HOTELA VILE PARK - PREMIUM***

d

Prenovljene sobe v Hotelu Vile Park – Premium

Če se želite zbujati ob zvoku morskih valov, preživite svoj oddih v prenovljenem Hotelu Vile Park - Premium, ki v celoti obdan z morjem, leži med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji ter vam omogoča, da na vsakem koraku, tako v sobah, kot tudi v kulinariki in mediteransko obarvani wellness ponudbi, doživite pristne istrske zgodbe.

a

NEVERJETEN 20-ODSTOTNI MIKLAVŽEV POPUST 

Izkoristite Miklavžev popust in letujte ob morju kar 20 odstotkov ugodneje! Popust velja za zimski oddih med tednom (nedelja – četrtek) v Hotelu Histrion**** in Hotelu Vile Park*** - Premium v Portorožu.

Oba hotela sta prenovljena, nudita kopanje v velikem morskem vodnem Parku Termaris in odlično lokalno kulinariko v hotelskih restavracijah.

Rezervacijo s popustom lahko naredite samo do 20. 12. 2022!

Pristna lokalna kulinarika

Kulinarika predstavlja pomemben del zgodbe vsake pokrajine, zato ji posebno pozornost namenjajo tudi v Hotelu Histrion. Njihova avtentična istrska kuhinja vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov. 

a

y

Gostje Hotela Vile Park – Premium v zajtrku in večerji uživajo ob najlepših razgledih na slovensko morje v prenovljeni restavraciji Arkade.

Tako gostje Hotela Histrion kot tudi gostje Hotela Vile Park – Premium imajo vstop v Morski vodni park Termaris, kjer vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje.

Na bolj mirni strani kopališča, vas pozdravi plavalni bazen, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Na drugi strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen.

sa

V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t. i. »mlado morje«, še dodatno obogateno z minerali, ki blagodejno vplivajo na naše telo in počutje.

POGREJTE SE V SVETU SAVN IN EDINSTVENI SOLNI SOBI

V edinstvenem svetu savn v Wellnessu Benedicta, ki ga najdete v Hotelu Histrion, se lahko pogrejete  v zeliščni, infrardeči in finski savni ali v parni kopeli,  po kateri se lahko ohladite v prijetno hladnem bazenu in okusite prednosti knajpanja. Ves čas savnanja lahko uživate tudi v dih jemajočih razgledih na neskončno modrino morja.

Ker je wellness z vseh strani obdan z morjem, bi bilo škoda, če med njegovim obiskom, blagodejnih učinkov soli ne bi preizkusili tudi v solni sobi. 

aa

AKTIVNOSTI NA SVEŽEM MORSKEM ZRAKU

Na morju se temperatura pozimi čez dan povzpne tudi do deset stopinj, kar je ravno prav za sproščeno sprehajanje ob morju. Zimsko idilo spremlja vonj po soli, jasno ozračje in kristalno morje.

Ob pomolih se zibajo čolni, nebo preletavajo galebi, promenade so pregledne, prostorne in vabljive, brez gneče. Za vas smo zbrali nasvete za nepozaben zimski pobeg na morje!

Starejše novice