Novico je objavila hčerka Miše Aleksića.

Miša Aleksić, basist legendarne beograjske skupine Riblja Čorba, je na umetnem predihavanju v bolnišnici, saj se je njegovo zdravstveno stanje zaradi okužbe s covid-19 nenadoma poslabšalo, je v objavi na Facebooku zapisala njegova hči Mina.

»Moj Miša je zbolel za covidom in je že tretji dan na respiratorju. Vsaka ura je bitka za življenje... Rad bi, da vsi ljubi ljudje veste kakšen lev in borec je. Vsi smo dvomili v bolezen in se pred dvema tednoma na družinskem kosilu hecali kako neradi nosimo maske in razglabljali kam bi šli na dopust ali kosilo. Zdaj sem ostala sama z obema staršema v bolnici,« je zapisala in za konec dodala: »Prestrašena sem, a pogumno verjamem v srečo in pozitivno energijo. Prosim vas, da v njegovem imenu pošljamo najmočnejšo energijo v univerzum, da bi ga čimprej videli na odru s kitaro.«

Basist je eden od treh ustanovnih članov, ki je še vedno v bendu, v katerem je tudi zadolžen za vse poslovne zadeve. Riblja Čorba je zadnji album Da tebe nije objavila lansko leto.

Miša (skrajno desno) je skupaj z Miroslavom Vilatovićem - Vickom (drugi z leve) in Boro Đorđevićem (na sredini) ustanovil Ribljo Čorbo leta 1978.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice