Slika je simbolična.
Tudi leto 2023 bo postreglo z nekaj odličnimi serijami, ki si jih preprosto morate ogledati. Zato smo za vas izbrali deset res najboljših in najbolj pričakovanih televizijskih serij letošnjega leta.

Letošnje leto bo zagotovo prineslo številne nove in zanimive televizijske serije, ki bodo navdušile gledalce po vsem svetu. Od napetih kriminalnih zgodb do romantičnih komedij in napetih znanstveno-fantastičnih serij, bo za vsakogar nekaj.

Med toliko televizijskimi serijami, med katerimi lahko izbiramo, in z novimi platformami za pretakanje, ki se na videz vzpostavljajo že skoraj vsak mesec, se zna zgoditi, da boste zamudili nekatere odlične televizijske serije.

Prav zato smo pripravili seznam najbolj težko pričakovanih televizijskih serij letošnjega leta.

Daisy Jones and the Six (Amazon Prime Video: 6. marec)

Serija Daisy Jones & The Six sledi rock bendu iz 70-ih, od njihovega vzpona na glasbeni sceni, ko postanejo eden najbolj legendarnih bendov na svetu, do raziskovanja razlogov za razpad ob vrhuncu njihove uspešnosti.

Televizijska serija temelji na knjigi Taylor Jenkins Reid z enakim imenom, katero avtorica opisuje kot delno navdihnjeno s svojim odraščanjem in opazovanjem glasbenih nastopov skupine Fleetwood Mac na televiziji.

White House Plumbers (HBO: marec)

Justin Theroux, Domhnall Gleeson, Kiernan Shipka, Lena Headey in Woody Harrelson igrajo v prihajajoči televizijski seriji White House Plumbers, nove HBO-jeve drame v petih delih.

Zgodba govori o vodjih Watergatea in političnih operativcev predsednika Richarda Nixona, E. Howardu Huntu in G. Gordonu Liddyju, ki sta del 'vodovodarjev Bele hiše'. Zadolžena sta za uhajanje informacij v tisk, a med tem, ko skušata zaščititi predsedstvo, jo nevede uničita.

Love and Death (HBO Max: pomlad)

Na podlagi resničnih dogodkov, ki so se zgodili leta 1980, Elizabeth Olsen igra Candy Montgomery, teksaško gospodinjo iz majhnega mesta, ki je umorila svojo prijateljico Betty Gore – Candy je imela afero z Bettyjinim možem Allanom, a kmalu po tem, ko sta razmerje končala, so Betty našli mrtvo. 

Vir: HBO

The Idol (HBO: še brez datuma)

The Idol je prihajajoča televizijska serija, ki so jo ustvarili Abel 'The Weeknd' Tesfaye, Reza Fahim in Sam Levinson za HBO.

Oddaja se bo osredotočila na Jocelyn, ki jo igra Lily-Rose Depp, ambiciozno pop pevko, ki se po živčnem zlomu, zaradi katerega je bila njena zadnja turneja odpovedana, odloči, da si bo povrnila naslov najbolj seksi pop zvezdnice v Ameriki, in začne zapleteno razmerje, z gurujem za samopomoč in vodjo sodobnega kulta, ki ga bo upodobil pevec The Weeknd.

Pravi detektiv: Night Country (HBO max: še brez datuma)

Četrta sezona Pravega detektiva spremlja detektivki Liz Danvers (Jodie Foster) in Evangeline Navarro (Kali Reis), ki imata nalogo rešiti skrivnost šestih moških, ki med upravljanjem raziskovalne postaje Tsalal Artice v Ennisu na Aljaski preprosto izginejo brez sledu.

Danvers in Navarro se bosta prisiljena soočiti z lastno temo in kopanjem v srhljive resnice, ki se skrivajo pod ledom.

Vir: HBO

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Netflix: brez datuma)

Po uspehu televizijske serije Bridgerton prihaja čas čas, da se osredotočimo na enega najglobljih, a resničnih likov iz serije. Po resnični angleški kraljici Charlotte bo Netflixova serija dramatizirana različica njene ljubezenske zgodbe s kraljem Jurijem III.

Še več, videli bomo celo nekatere druge naše najljubše dame iz Bridgertona.

Agatha: Coven of Chaos (Disney+: še brez datuna)

Oboževalci morda poznajo Agatho Harkness (Kathryn Hahn) po njeni vlogi iz zelo priljubljene televizijske serije WandaVision.

Gledalci bodo sedaj lahko videli ne samo dogajanje iz prejšnje Marvelove serije, ampak bodo lahko odkrili tudi zgodbe o izvoru čarovnice Agathe.

Vir: Disney+

Gen V (Amazon Prime Video: še brez datuma)

Grozljiva in brutalna televizijska uspešnica Amazona z imenom The Boys še bolj širi svoje vesolje z novo serijo, ki spremlja mlajšo generacijo superjunakov, ki poskušajo preživeti v izzivih v stilu Iger lakote na univerzi za superjunake.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualne predsednice države?

Starejše novice