David Hasselhoff prodaja kup osebne krame, med drugim tudi najbolj znani 'govoreči' avtomobil.

Preden je David Hasselhoff prikoval milijone gledalcev pred ekrane s serijo Obalna straža (Baywatch), se je proslavil s kultno serijo Knight Rider, ki so jo snemali med letoma 1982 in 1986 in je še dolga leta zatem ostala stalnica teve ekranov.

Kot Michael Knight je s svojim govorečim avtomobilom K.I.T.T. neumorno lovil nepridiprave, mnogi, ki so odraščali v osemdesetih in začetku devetedesetih pa so sanjali, da bi tudi sami vozili avto, kot je bil govoreči, rahlo cinični K.I.T.T.

Zdaj je Hoffov osebni K.I.T.T. (Pontiac Firebird Trans Am) na voljo najboljšemu kupcu. Žal, avtomobil v resnici ne govori, je pa notranjost opremljena identično, kot smo jo videli v seriji.

»Elegantni črni K.I.T.T. je popolnoma delujoč avtomobil s čudovito osvetljeno premično lučjo na prednji strani in kozolo, ki jo bodo oboževalci serije v hipu prepoznali,« so zapisali pri Live Actioneers, kjer prodajo ikonografski avtomobil. Trenutno je najvišja ponudba 500.000 dolarjev, občutno več kot 175.000-300.000 dolarjev, kolikor so predvidevali, da bo ponudil najboljši kupec.

A pozor. Ne gre za avtomobil, ki je »nastopal« pred kamerami, temveč za Hasselhoffov osebni »izvod«, bo pa ga kupcu igralec dostavil osebno na dom.

Med kramo, ki jo je ponudil na avkciji, najdemo tudi majčke, jakne, podpisane fotografije in še kaj. Celotno ponudbo si oglejte tukaj, čas za oddajo ponudb imate do 23. januarja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice