V podjetju Fajfar že 27 let zagotavljajo vrhunsko in kakovostno obutev za odrasle ter otroke. Za izdelavo uporabljajo najbolj kakovostne materiale, in sicer naravno usnje, ovčje krzno, volno, tekstil, naraven filc in govejo kožo. 

Ena od dodatnih prednosti je, da je njihova obutev je v celoti izdelana v Sloveniji

Zaradi visokih standardov izdelave in uporabljenih materialov ter velike pestrosti ponudbe se stranke z veseljem vračajo, saj vedo, da jim podjetje Marjan Fajfar s. p. vedno zagotovi varen in udoben korak.

Katere izdelke nudijo v podjetju in spletni trgovini fajfar.si?

V ponudbi so lepi in udobni usnjeni copati za otroke, usnjeni copati za odrasle, šolski copati, copati za malčke, cokli in usnjeni natikači. 

Usnjeni copati so primerni tako za dom in prosti čas kot tudi v pisarni ali v šoli. Na voljo imate izjemno veliko paleto izdelkov različnih barv in vzorcev, tako da lahko zagotovo najdete prave zase.

Naročite udobne copate kar preko spleta

Spletno nakupovanje copat še nikoli ni bilo lažje! Preko spletne trgovine fajfar.si lahko z le nekaj kliki kupite par copat, ki vam ne bodo zagotavljali le največjega udobja, ampak bodo tudi videti stilsko in modno.

Pri spletnem nakupovanju copat je pomembno, da preverite navodila glede izbire velikosti, da zagotovite pravilno prileganje. 

V spletni trgovini Fajfar lahko najhitreje pridete do želenih izdelkov tako, da uporabite filtre ter izberete, kateri model in katero velikost copat iščete

Pet razlogov, zakaj so Fajfar copati najboljši

Copati so nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, ki si želi zagotoviti udobje in zdravje. Ker je na voljo toliko možnosti, je pomembno, da izberete kakovostne copate, ki so vam pisani na kožo. 

1. Zagotovljeno udobje

Kakovostni copati zagotavljajo primerno oblazinjenje, zaščito in oporo za stopala ter poskrbijo, da se v njih dobro počutite ves dan. 

Za vrhunsko udobje v podjetju Fajfar uporabljajo kakovostne materiale, ki omogočajo kroženje zraka okoli nog in jih ohranjajo suhe.

2. Dobra zaščita stopal 

Profesionalno izdelani copati pomagajo zaščititi stopala pred umazanijo, mrzlimi tlemi in drugimi nevšečnostmi ter zagotavljajo pravilno oporo vašim nogam.

3. Zagotovljena varnost

Dobri copati zagotavljajo odličen oprijem na spolzkih površinah ter pomagajo zmanjšati tveganje zdrsov in padcev. 

4. Izredna trpežnost

Kakovostni materiali, kot sta usnje in guma, so zasnovani tako, da zdržijo leta. K dolgotrajnosti copat prispevata tudi kakovostna izdelava in dizajn, ki poskrbita, da so odporni na vsakodnevno obrabo.

5. Zagotovljena eleganca 

Copati Fajfar so na voljo v različnih dizajnih, barvah in materialih, da se prilegajo vsakemu stilu. Kombinirate jih lahko tudi z oblačili in poskrbite za eleganten videz.

Kateri copati so najboljši za vas?

Pomembno je, da najprej dobro razmislite, za katere namene jih potrebujete. 

Za zunanjo in notranjo uporabo so najprimernejši cokli, medtem ko so copati vsestranski in na voljo v številnih modelih, da lahko vsak najde svoje najljubše. 

Usnjeni natikači so med najprestižnejšimi in vam ponudijo maksimalno udobje. Za otroke so na voljo šolski copati ali otroški copati za doma, male nadobudneže pa čakajo čudoviti copati za malčke.

Copati Fajfar vam bodo odlično služili vrsto let in bodo poskrbeli, da boste tako vi kot vaši otroci vedno komaj čakali, da jih obujete.

Starejše novice