V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko so maske sneli Irena Vrčkovnik, Damjan Murko in Tinkara Fortuna.

Četrti del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je znova nasmejal gledalce, navdušil z odličnimi nastopi in presenetil z znanimi obrazi, ki so se skrivali pod maskami. 

Že v petek je pod masko miške osupnila Irena Vrčkovnik, v nedeljo pa je masko tigra snel Damjan Murko, medtem ko se je pod masko mačke skrivala Tinkara Fortuna iz skupine Bepop. V polfinale je odšla maska poskočnega lipicanca, ki je razvnemala domišljijo …

V četrti oddaji šova Kdo si ti? Zvezde pod masko so nas v petek in nedeljo ob 19.45 na Planetu s svojimi nastopi znova navdušile štiri maske, pod katerimi so se skrivali znani obrazi, navdušil pa je tudi voditelj Klemen Slakonja, ki je tokrat izvirno priredil pesem Nine Pušlar To mi je všeč. 

Dve zvezdniški ekipi - Saša Lendero, Milan Gačanovič - Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog - sta skupaj z gledalci tokrat spremljali nastope pisane mačke, bojevitega tigra, navihanega lipicanca in nič kaj sive miške, ki je svojo skrivnost razkrila že v petek. Pod masko je presenetila energična Irena Vrčkovnik, ki je navdušila tudi s svojim manj znanim talentom za bobnanje.

»Že kot deklica sem si želela bobnati in sem imela potem tudi učitelja za bobnanje, zdaj pa bobnam le še na naših zasebnih zabavah in takrat je to obvezno. Ko je ura čez polnoč, sem jaz vedno za bobni,« je povedala po razkritju.

Pri razkrivanju je ekipama manj težav povzročala maska tigra, pod katero se je skrival nihče drug kot »štajerski slavček« Damjan Murko, ki je presenetil že z izborom pesmi, saj je na odru zapel skladbo Moja mama je strela in odrepal pesem Sirni & mesni. 

Damjan, ki je ekipama podaril tudi svoj koledar, je po nastopu povedal, da je v 20 letih njegove kariere to prvi glasbeni šov, v katerem je sodeloval, sicer pa je menil, da ugibanje o njegovi identiteti ne bo težko, saj je njegov vokal zelo prepoznaven.

»Prepričan sem v to, da je glas tisti, ki penetrira v zavest vsakega Slovenca in glede na to, da sta mi dva tekmovalca na začetku kariere napisala nekaj pesmi, od tega vseslovenski hit Srečen, ker sem moški, ki je izpod rok Saše Lendero in Mihe Hercoga, sem skoraj prepričan, da bosta prepoznala moj vokal,« je dejal. 

Pod masko pisane mačke se je medtem skrivala Tinkara Fortuna iz skupine Bepop, katere identiteta je ekipama povzročala več težav, njej pa so nekaj težav ob nastopu povzročile visoke petke. 

»Zelo je zanimivo, ker ne vidiš ne gor, ne dol, jaz pa imam seveda visoke petke in kar drsi,« je povedala po nastopu, ki ga je kljub izzivom odlično izpeljala in gledalcem namenila tudi posebno sporočilo: »Drznite si biti vi, ker to je nekaj najlepšega, najbolj svobodnega – ko si upaš biti to, za kar si bil poslan na svet.« 

Nerazkrita je tako ostala maska lipicanca v krilu, ki se bo v polfinalu pridružila trem maskam, ki prav tako še ostajajo uganka: navihani koruzi, skrivnostni nuni in energetični pandi. Zmago med ekipama je sicer v 4. oddaji znova slavil Triglav, kakor so se poimenovali Zvezdana, Miha in Jasna. Tisoč evrov so namenili Karitasu Celje.

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, ko bodo na odru nove štiri maske, pod katerimi se bodo znova skrivali znani Slovenci in Slovenke. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice