Foto: Niko Časar
V Dvorcu Rakičan so za prvi dan 'čarovniškega' dogajanja pripravili bogat spektakel.

Pred nami so najzabavnejši oktobrski dnevi, ki marsikje potekajo v znamenju noči čarovnic, prav gotovo vse bolj priljubljenega praznika. 

Tudi v dvorcu v Rakičanu so ponovno pripravili pisano in razigrano čarovniško-karnevalsko dogajanje, ki prinaša pester program. 

Otvoritev letošnje poslastice se je pričela z včerajšnjim prižigom grmade in ognjenim spektaklom, ki je pričaral posebno vzdušje za nadaljevanje večera in preselitev dogajanja na oder.

Obiskovalci so se lahko zabavali na dveh prizoriščih.

Otvoritev je potekala v rokerskih tonih, in sicer je kot prva na oder stopila indie rock zasedba Mrfy, ki je poskrbela, da se je vzdušje dodobra razgrelo. Sledil je neugnan nastop legendarnih Divljih jagod, skupina pa je poleg ostalega gotovo zadovoljila tudi apetite nekoliko starejše generacije.

Marsikdo je z nestrpnostjo pričakoval, da na oder stopijo člani zasedbe Joker Out, ki trenutno promovira svoj drugi studijski album Demoni. Fantje so letos svojo priljubljenost kronali z nagrado zlata piščal in nazivom izvajalec leta, zakaj pa so kratko malo odlični, so dokazali tudi na petkovem odru. 

Nastopili so še Skeebeep, ki so vzdušje prvega večera na glavnem odru popolno zaokrožili. 

Dogajalo se je tudi v šotoru, kjer so za odlično razpoloženje vse do jutranjih ur skrbeli Weekend band, David Amaro in Ines Erbus.

Tudi mi smo ujeli vse vrhunce, tako da se kar sprehodite skozi fotogalerijo.  

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice