Srčna izbranka slovenskega košarkarskega asa Luke Dončića je na Instagramu z več kot 100 tisoč oboževalci delila tri nove fotografije, na katerih pozira v kopalkah.

Anamaria Goltes se že več let ukvarja z manekenstvom. Za lepo oblikovano postavo skrbi z redno telovadbo, v kar vloži kar nekaj truda, česar svetlolasa ne skriva, ravno obratno.

Prav v času izolacije zaradi epidemije koronavirusa je postavno dekle za svoje sledilce pripravila tudi tridesetdnevni vadbeni izziv.

»Zdaj je idealen čas, da postanete fit, da ostanete fit ali da preprosto pridete nazaj na zeleno vejo. Telovadba mora biti zabavna in res je lahko!« je takrat zapisala.

Sicer pa lepotica zadnje čase na Instagramu pogosto objavi fotografijo zavidanja vredne postave. Tik pred začetkom poletja je objavila fotografijo, na kateri sedi na skali ob morju ter pozira v enodelnih kopalkah z živalskim vzorcem.

Zraven pa pripisala, da je pripravljena na poletje brez dlak, saj je bila pred kratkim na laserskem odstranjevanju dlak. Fotografijo je komentiral tudi Luka, ki je hudomušno zapisal le: 'Pripravljen!'

View this post on Instagram

chasin’ the sun #tb

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes) on

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice