Nekateri so izkoristili svoje turistične bone in ostali v Sloveniji, drugi so se podali v tujino.

Četudi so njihovi vsakdani nekoliko drugačni od naših, si tudi znani Ptujčani zaslužijo oddih.

Na družbenih omrežjih smo preverili, kje so se mudili in s kom.

Indira Ekić

Umetnica ličenja in nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija si je privoščila nepričakovan izlet: petdnevno jadranje z devetimi dekleti, o katerem je zapisala:

»Stara Indira ne bi upala reči JA na last minute plan, jadranje z 9imi ženskami 5 dni 😅 Ampak se je izkazalo kot najboljši spomin, ki ga bom hranila in se smehljala, ko bom stara in zgubana.

Za to živim! Za spomine!«

Aleksandra Pivec

Bivša ministrica za kmetijstvo in predsednica politične stranke Naša dežela si je privoščila izlet na morje, kofetkanje z družino in pohode s prijatelji.

Saška Omeragić

Počitnice fotografinje in fotomodela Saške Omeragić so bile bolj delovne narave; svoj čas v italijanskem mestu Bibione je namreč izkoristila za poziranje za italijansko revijo Vogue.

Nina Držaj

Kot pritiče njenemu blogu - Z ljubeznijo, mama - ptujska blogerka svoje počitnice preživlja v krogu družine. Na Instagramu je objavila utrinke iz Portoroža in Pirana ter Maribora, z otroki pa je obiskala tudi koruzni labirint v Mengešu.

Rok Gracer

Ptujski influencer s skoraj pol milijona sledilci ima rad morje: na njegovem Instagram profilu je zaslediti nedavne posnetke iz Pirana in Rovinja.

David Matići - CheeCha

Ptujski glasbenik, ki smo si ga zapomnili po uvrstitvi v finale šova Slovenija ima talent, večino svojih poletnih dni preživi na hrvaškem otoku Hvar.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice