Foto: Jana Bohar
Na Ptuju se obetajo različni dogodki, s katerimi si lahko popestrite konec tedna.

V petek zjutraj Špajza modrosti vabi na pogovor ob kavi in čaju, kjer se išče odgovor na vprašanje Kako naprej? Preko pogovora predelujejo razne stiske, ki se pojavijo v družinskih in medgeneracijskih odnosih. Pričnejo ob 9. uri.

Galerija Magistrat v mestni hiši na Ptuju vabi na odprtje razstave jazz fotografij Gerharda Hübnerja, ki prihaja iz pobratenega nemškega mesta Burgausen. Otvoritev bo ob 13. uri.

L'amore, operni koncert se bo pričel ob 19. uri v Dominikanskem samostanu. Nastopili bodo Sabina Cvilak, Martin Sušnik, Jaki Jurgec in Robert Mraček. Vabljeni k poslušanju čudovitih opernih arij!

Festival mlade literature Urška se bo pričel ob 18. uri v Knjižnici Ivana Potrča. Svoja dela bo predstavilo osem mladih avtoric in avtorjev.

Petke, kostumi, lasulje in nehumana količina make-upa: vabljeni na House of Kunt Drag Show v CID Ptuj s pričetkom ob 20. uri. Odrskemu spektaklu bo sledil žur z DJ Mentaliko.

Sobota bo postregla s športom, tečaji in glasbo

V soboto, 11. marca, ste ljubitelji nogometa vabljeni na Mestni stadion Ptuj, kjer se bosta spopadli ekipi FC Drava in NK Dravograd. Tekma se bo pričela ob 15. uri.

Zasebni vrtec Vilinski gaj vabi na hitri tečaj vzgoje domačih sadik s pričetkom ob 10. uri, v kozmetični prodajalni Markes pa bodo ob 16. uri organizirali tečaj ličenja.

Mestni kino Ptuj vabi na Kino vrtiček s Patom in Matom ter delavnico za najmlajše ob 10. uri.

Za večerno zabavo pa bodo poskrbeli v Xtime Ptuj z dogodkom Ladies Night, kjer obljubljajo … Kliknite na dogodek in izvedite več. Skratka, vroče bo!

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Ptujinfo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualne predsednice države?

Starejše novice