Če menite, da je vaše spolno življenje zapadlo v rutino, potem je skrajni čas, da ga popestrite.

Eden izmed načinov je tudi prakticiranje različnih seks položajev, ki jih do sedaj še niste preizkusili. Za vas smo izbrali nekaj najzanimivejših, za katere smo prepričani, da vas bodo navdušili.

Del zdravega spolnega odnosa je tudi odkrivanje in raziskovanje novega. In nič ni narobe s tem, če skušate ugotoviti, kaj vašemu partnerju najbolj prija, a je za to potrebno tudi nekaj eksperimentiranja. 

Del rešitve predstavljajo tudi različni seks položaji, s katerimi boste odkrili popolnoma nove dimenzije spolnosti. To je priložnost, ko boste partnerjevo telo videli v popolnoma novem gibanju, ko so občutki ob penetraciji popolnoma drugačni in ko lahko orgazem doživljate na popolnoma drugačen način.

Najbolj zanimivi seks položaji, ki vas bodo navdušili

Predno boste ugotovili, kateri seks položaj vam in vašemu partnerju najbolj ustreza, bo preteklo nekaj časa. Prav tako pa je dobro vedeti, da se naša telesa spreminjajo, zato ni nujno, da tisto, kar vam je ugajalo pred tremi leti, vam ugaja tudi danes. 

Pa si poglejmo nekatere najzanimivejše sex položaje, ki jih lahko preizkusite:

1. Cowgirl

Gre za položaj, pri katerem ženska sedi oziroma čepi nad partnerjem, medtem ko on leži na hrbtu. Položaj lahko začinita tako, da se ženska obrne s hrbtom proti partnerjevemu obrazu, z rokami pa se opira na njegove noge.

Položaj je posebej dobrodošel, ker ima ženska nadzor nad hitrostjo in intenzivnostjo penetracije, moški pa ima zapeljiv pogled na njeno zadnjico.

2. Doggy Style (pasji položaj)

Pasji položaj je še posebej priljubljen med moškimi. V tem primeru ženska kleči in se opira z rokami, moški pa vanjo vstopa od zadaj in nadzoruje njeno premikanje bokov.

Osnoven položaj na vseh štirih lahko dodatno popestrita tako, da se ženska spusti na komolce, s čimer je zadnjica nekoliko privzdignjena, penetracija pa je v tem primeru pod nekoliko drugačnim kotom.

3. Spoon (položaj žlička)

Gre za položaj, pri katerem oba partnerja ležita na boku, moški je za žensko in vanjo vstopa od zadaj. Ta položaj velja za enega najbolj intimnih, saj sta oba tesno objeta skupaj, s prostimi rokami pa lahko stimulirata preostale občutljive predele.

4. Upstanding citizen

Posebno spolno izkušnjo predstavlja seks stoje. To vama omogoča položaj 'upstanding citizen', pri katerem sta oba tesno povezana. Ženska najprej zajaha moškega, ki je v sedečem položaju, pri čemer se z nogami tesno ovije okrog njegovega telesa.

Moški nato vstane in jo primer pod ritnicami oziroma za stegna, nakar ženska moškega v stoječem položaju jaha. Ženska se lahko nagne nekoliko nazaj in na ta način moškemu omogoči, da ima nadzor nad penetriranjem.

5. Valedictorian

Iz misijonarskega položaja ženska dvigne iztegnjene noge navzgor v obliki črke V. Moški se pomakne tesno nad njo in vstopi vanjo. Ta položaj poskrbi za tesen stik z vagino in s tem še globljo penetracijo. Za popestritev položaja in še večjo spolno željo, jo moški lahko prime za gležnje, s čimer dobi še večji nadzor nad penetracijo.

6. The Good Ex

Ta položaj omogoča ženski, da med penetriranjem s penisom istočasno sama draži svoj klitoris. Na postelji se usedeta drug nasproti drugemu. Ženska partnerjevo desno nogo položi preko svoje leve noge, desno nogo pa položi na partnerjevo levo nogo.

Nato se približata tako, da lahko partner s penisom vstop vanjo in se uležeta na hrbet ter s krožnimi gibi stimulirata najbolj erotične predele. Položaj lahko popestrita tako, da se partner usede, s čimer dobi nadzor na intenzivnostjo penetracije.

7. Snow Angel

Ženska leži na hrbtu, partner sedi na njej s hrbtom obrnjenim od njenega obraza. Ženska dvigne noge in jih ovije okoli njegovega hrbta in dvigne medenico, moški pa se nagne naprej, da lahko s penisom vstopi vanjo.

Ta položaj ženski omogoča, da svojega partnerja zgrabi za zadnjico, z rokami pa dodatno stimulira njegove testise.

8. Butter Churner

Za izvedbo tega položaja potrebuje ženska nekoliko gibčnosti, je pa zagotovo eden izmed tistih položajev, ki omogoča globoko penetracijo, hkrati pa ga lahko izkoristita za stimulacijo klitorisa.

Položaj izvedeta tako, da ženska leži na hrbtu in dvigne noge ter jih premakne čim bolj nazaj preko glave. Za nekoliko več udobja, si lahko za hrbet položi blazino. Moški se pomakne nad njo in s penisom penetrira v njeno vagino.

Preizkušanja novih in nenavadnih sex položajev se nikakor ne bi smeli sramovati. Z njimi si ne boste zgolj popestrili spolnega življenja, ampak boste odkrili popolnoma nove občutke pri seksu.

Pri tem pa ne pozabite tudi na vse erotične igračke, ki vam jih ponuja erotična trgovina. In kdo pravi, da pri vsem tem ne boste uživali?

Starejše novice