Foto: Jernej Peklar za New Vision Agency
Sinoči ob sončnem zahodu se je po mestu razširila glasba, ki je naznanjala, da se na Ptujskem gradu nekaj dogaja. Izbrskali smo podrobnosti in odkrili izvor skrivnostne glasbe, ki se je v zlati uri vila po ulicah Ptuja.

Vitezi agencije Pulse so priredili posebno grajsko VIP druženje ob zvokih house glasbe, ki je plod domače ustvarjalnosti. Izkušeni stilisti atmosfere, ki so še pred kratkim pogosteje kot doma nastopali na tujem, so nas tokrat povabili na notranje dvorišče mogočnega Ptujskega gradu. 

Red #pulsevitezi sestavljajo štirje znani didžeji: Dino DZ, RGM, SIBBJAG in Ted Funke. Poslanstvo viteškega reda je promocija sodobne elektronske glasbe v regiji in pomoč v koronakrizi prizadetim ustvarjalcem, kreativcem in producentom, ki delujejo v glasbeni industriji. 

Pulse vitezi svoje poslanstvo izvršujejo s posebej osmišljenimi zabavmi na dvoriščih gradov ali na njihovih ruševinah. S svojim delovanjem opozarjajo na bogato kulturno dediščino slovenskih gradov, palač in dvorcev.

Grajska druženja so oplemenitena s priložnostmi za networking kreativcev in kulturnikov, pa tudi za predstavitev organizacij, ki delujejo na področju turizma, gostinstva, kulturno-kreativnih dejavnosti in razvijajo družbeno-odgovorne ter trajnostne poslovne prakse. Ob odlični glasbi smo poskusili tudi poseben Rose z bleščicami in si ogledali bogato zbirko grajskega muzeja.

Glasba na viteških srečanjih je avtorska in izdana na založbah Deep Tech Los Angeles Records, There Was Jack in na Fedde Le Grandovi Dark Light Records.

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož je podprl iniciativo in odprl vrata Ptujskega gradu za druženje, kreativni ekipi pa omogočil snemanje dih jemajočih kadrov za poseben DJ set, ki bo prikazal mesto Ptuj z mogočnim gradom v veličastni luči.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Kristin (nepreverjen)

Vrhunskoooo!!! To rabimo!!

Aktualno (nepreverjen)

Res rabimo še več komerciale in EDM zvokov slišanih na vseh zlajnanih zabavah. Pardon.. street houseja.

xyxy (nepreverjen)

to spet špela sama sebi piše članke za svoje dogodke?

Rok1991 (nepreverjen)

Haha

Starejše novice