Znani so kmetje, ki bodo iskali ljubezen v peti sezoni oddaje Ljubezen po domače.

POP TV sporoča, da se bo jeseni odvrtela četrta sezona oddaje Ljubezen po domače. A pozor, pozor! Snema se že nova, peta sezona priljubljenega šova, v katerem kandidati iščejo ljubezen.

V peti sezoni bo ljubezen na kmetijah iskalo šest fantov in dve dekleti. Teta in nečakinja Mihaela in Metka Krajnc prihajata iz Mute. Iz naših koncev pa prihaja tudi Miha Pevec, ki živi v Zrečah.

Metka nima velikih pričakovanj, jo pa zanima, kako se snema tak šov. Partner mora biti njen najboljši prijatelj, hkrati pa ji mora biti všeč tudi njegov videz. Je izjemno prijazno dekle in ne mara nesramnosti.

Rada ustvarja, riše, oblikuje nakit. Ima veliko hobijev, ki pa ne odganjajo nedeljske osamljenosti, ko so vsi z družinami, ona pa je sama.

Rada hodi na spontane izlete nekam ob morje. Na poročno potovanje bi šla na rajski otok, daleč od vseh ljudi.

POP TV

Mihaela je Metkina nečakinja. Sta najboljši prijateljici. Poleg skrivnosti si delita tudi enake interese, želje in okuse. Obema so všeč tetovirani, postavni moški. Moški, kot se spodobi!

Tudi ona ne mara nedelj in obožuje vodo. A ona ima raje jezera kot morje, včasih ji je dovolj samo pogled na bližnjo Dravo.

Skupaj z družino živita na kmetiji, ki jo bo nekoč prevzela Mihaela. Za zdaj na kmetiji redijo krave dojilje, ona pa bi raje redila bikce in imela turistično kmetijo. Rojstni dan ima poleti, zato je poletje tudi njen najljubši letni čas.

POP TV

Lani je gledal šov, letos se je končno opogumil in prijavil. Je deloven človek, vsak dan hodi v službo in se vrača domov pozno popoldne. V življenju ga marsikaj zanima, saj želi imeti univerzalna znanja. Dekle, ki jo išče, naj bo pošteno in razumevajoče. Veselo in nasmejano.

Je prostovoljni gasilec in to mu veliko pomeni. Odkar mu je umrl oče, živi sam in ga zelo pogreša. Želi si, da bi ga kdo nasmejano pozdravil, ko pride domov.

POP TV

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice