Foto: Damjan Žibert, vir: 24ur.com
Polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je včeraj znova postregla s spektakularnimi nastopi. Gledalce sta najbolj prepričala 17-letni Martin in mlada pevka Ana Grdadolnik iz Lehna na Pohorju.

Peta in s tem tudi zadnja polfinalna oddaja osme sezone šova Slovenija ima talent je prinesla nova dva finalista.

To sta postala 17-letna pevka Ana Grdadolnik iz Lehna na Pohorju in mladi Martin Arbi, ki sta tako zapolnila zadnji dve mesti v deseterici finalistov šova talentov.

Prav zadnja je v včerajšnji oddaji na oder stopila Ana, ki si je v eni izmed prejšnjih oddaj prislužila zlati gumb, ki ji ga je podelil Lado Bizovičar. Medtem ko je v avdicijski oddaji žirante navdušila s pesmijo Whitney Houston, pa je za polfinale izbrala Celine Dion in njeno uspešnico I Surrender.

»Vse, kar sem jaz dobrega za Ano naredil, je bil pritisk na zlati gumb. Sem pa tako ponosen, kot da bi imel kaj zraven. To je bil nastop brez ene same napake. Na koncu si nam pa vsem dala ta 'šus divastega nastopa'. Mega. Ponosen sem,« je ob zaključku nastopa povedal Lado Bizovičar.

Največ glasov Ani in s tem vstopnica v finale

Največ glasov gledalcev je tako v včerajšnjem polfinalu dobila prav Ana, ki je s tem prejela vstopnico za finalno oddajo, druga vstopnica pa je šla po odločanju žirije v roke Martinu.

»To je nekaj neverjetnega. Sploh ne znam opisati, kako zelo sem vesela uvrstitve v finale. Ob tem bi se pa rada zahvalila tudi vsem, ki so glasovali zame. Res, nimam besed. Zelo sem vesela in hvaležna. Glede žiranta Lada Bizovičarja pa lahko rečem to, da sem res vesela, da je imel on tako zaupanje vame. Tako veliko, da ga še jaz zase nisem imela,« je za 24ur.com takoj po razglasitvi svoje prve občutke in vtise strnila Ana.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice