Pestra ponudba oblačil in bogata kolekcija modnih dodatkov (foto: Bojan Mihalič).
Tako Ljubljana kot Koper sta se že razveselila prihoda prodajalne Europa 92, sedaj je na vrsto prišel tudi Maribor.

V petek, 26. junija, je v mariborskem Europarku svoja vrata odprla tretja prodajalna Europa 92 v Sloveniji. Obiskovalcem največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji so tako na razpolago najbolj priznane in kakovostne znamke jeansa na svetu.

Modni kosi za vsako omaro

V novi prodajalni Europa 92 bodo obiskovalci našli izbrano ponudbo priznanih znamk jeansa, kot so LEVI’S, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Petrol in Salsa, ter tudi drugih kultnih modnih znamk, kot sta SCOTCH & SODA in AD Twenty.

V Europarku Maribor se je odprl raj za ljubitelje jeansa (foto: Bojan Mihalič).

Poleg širokega nabora ženskega in moškega jeansa obiskovalcem v mariborski prodajalni Europa 92 ponujajo tudi raznovrstne ženske in moške srajce, majice, ženske obleke, krila, suknjiče, jakne ter moško in žensko spodnje perilo. Ne manjka pa niti bogata kolekcija modnih dodatkov in nakita.

V prodajalni Europa 92 lahko vsakdo najde nekaj modnih kosov za sproščen in trendovski videz.

Ko je nakupovanje užitek

»Nakupovanje v novi prodajalni Europa 92 bo zagotovo popoln užitek za vse ljubitelje trendovskih kosov iz vedno modnega jeansa. Tudi sama si bom v kratkem vzela čas, da v miru pobrskam med modnimi kosi in dopolnim svojo poletno garderobo,« je ob odprtju povedala Simona Mandl, center managerka Europarka.

V prodajalni Europa 92 so na voljo najbolj priznane in kakovostne znamke jeansa na svetu (foto: Bojan Mihalič).

Glavna temelja uspeha prodajaln Europa 92 sta široka paleta ponudbe najbolj kakovostnih jeans znamk in profesionalen odnos zaposlenih, ki obiskovalcem radi predajo svoje bogate izkušnje z jeansom.

Edinstvena nakupovalna izkušnja ter bogat izbor kosov oblačil in modnih dodatkov, ki jih boste nosili z užitkom, sta v prodajalni Europa 92 tako zagotovljena.

Prodajalna, kjer lahko vsakdo najde nekaj modnih kosov za sproščen in trendovski videz (foto: Bojan Mihalič).

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice