Zadnji naziv najbolj fatalne Slovenke je šel v roke pevki Nataliji Verboten, tudi letos je konkurenca velika. Za naslov Femme fatale se med drugim poteguje tudi Štajerka Adrijana Dimec.

Adrijana Dimec, ki sicer prihaja iz Ruš, je mamica dveh nadobudnežev, influencerka, blogerka, ki ustvarja pod imenom Life Props Blog in žena slovenskega košarkarja in reprezentanta Žige Dimca

»Nominirana za najbolj fatalno žensko leta 2021 - stavek, katerega si res nikoli, niti par mesecev nazaj, ne bi mislila, da bom izrekla. In ob različnih čustvih, ki jih ob tem doživljam, bi izpostavila predvsem enega - skromnost. Ker se čutim prav majhno ob ženskah, ki v tem stojijo poleg mene. Kot drugo pa hvaležnost - saj imam posledično spet unikatno priložnost, da se od takih učim in črpam navdih ter motivacijo,« je ob nominaciji zapisala Adrijana Dimec.

Poleg nje so v letošnjem izboru še pevka, voditeljica in podjetnica Rebeka Dremelj, igralka Tina Gorenjak, voditeljica Mojca Mavec, podjetnica Nataša Godler, igralka Maja Martina Merljak, fitnes trenerka Patricia Pangeršič in športnica Anamarija Lampič.

Za svojo favoritko lahko glasujete do vključno z 31. majem s klikom na to povezavo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice