Po poletni pripeki so oživela nogometna igrišča, trava si bo opomogla, umetna trava pa je že pripravljena. Z začetkom šolskega leta se bodo na nogometna igrišča vrnili najmlajši, za katere je še posebej pomembno, da so primerno obuti in opremljeni.

Zato je sedaj pravi čas za nakup nove nogometne obutve oziroma kopačk za otroke. V spletni trgovini R-GOL.com so na voljo nogometni čevlji priznanih znamk Adidas, Nike in Puma v velikostih od 27 pa vse do številke 37,5.

Mogoče je izbrati najbolj primerne za naravno ali umetno travnato površino ali za igranje nogometa v dvoranah. Z vezalkami ali brez njih in na tako imenovane ježke, ali celo nogometne čevlje z nogavico.

Bodoče nogometne ase bo navdušil tudi pester izbor barv od klasičnih do srebrnih in večbarvnih.

Umetna trava zahteva svoj nogometni čevelj

Tisti, ki prisegate na igranje nogometa na umetni travi, ali kombinirate treninge tudi na igriščih z umetno travnato podlago, seveda ne morete brez nogometnih čevljev za umetno travo.

V spletni trgovini R-GOL.com imajo za vas pestro izbiro uveljavljenih proizvajalcev kot so Adidas, Nike, Puma, New Balance, Mizuno, Joma in Diadora. Nogometni čevlji za umetno travo z oznako AG imajo v primerjavi s klasičnimi nogometni čevlji bolj vzdržljiv podplat z več čepi bolj okroglih oblik.

Narejeni so posebej za igranje na umetni travi, saj zagotavljajo najboljšo podporo in oprijem. Na voljo so tudi hibridni modeli nogometnih čevljev, ki so primerni za igranje začetnikov in amaterjev na obeh travnatih površinah.

Zaščitite se pred udarci in poškodbami

Da v žaru borbe na nogometnih terenih ne bi prišlo do poškodb se je treba opremiti tudi z nogometnimi ščitniki. Ti ščitijo gležnje, golen in noge pred udarci ter poškodbami. Prilagajajo se s trakom okoli noge na ježka.

Posebna penasta struktura ščitnika pa blaži udarce in nudi občutek mehkobe. So obvezni del opreme sodobnega nogometaša, nepogrešljivi so tudi za otroške nogometne navdušence.

Na voljo so nogometni ščitniki svetovnih proizvajalcev opreme kot so Adidas, Nike, Puma, Reusch in G-Form. Tudi izbor barvnih kombinacij je bogat, tako da lahko vsak najde ščitnik, ki se poda barvnemu slogu nogometnega čevlja.

Starejše novice