Vir: Instagram Mama kuha/Ljubki dom
Dopust iz pekla? Z objavami nasmejali celo Slovenijo.

Mariborčanki Vita Starman in Mateja Hojnik, na družabnem omrežju Instagram bolj znani pod imeni Mama kuha in Ljubki dom, sta ustvarjalki spletnih vsebin. 

Prijateljici te dni skupaj dopustujeta. Tokrat so se z družinama odločili za počitnice v hrvaškem kampu Pirovac. A mobilne hiške, ki jih na Bookingu promovirajo z lažnimi fotografiji, so v razsulu, kamp je gradbišče. Iz situacije, ki bi marsikoga razjezila, pa sta naredili pravi spletni šov.

Vita in Mateja sta z družinama v hrvaškem kampu Miran preko Bookinga rezervirali dve mobilni hišici, za vsako pa odšteli 1400 evrov na teden.

»Vsaka šola nekaj stane«

Kot sta zapisali na Instagramu, je bilo potrebno vse plačati vnaprej, sta se pa pritožili na Booking, a za zdaj z njihove strani ni nobenega odgovora. 

»Da bomo dobili kaj nazaj, iskreno, dvomim. Fotografije na spletni strani so krasne, slikane seveda niso te hiške, ampak druge. Zavajanje? Definitivno. Vsaka šola nekaj stane ... « je ob tem zapisala Vita.

Vseeno sta se dekleti znašli in iz 'dopusta iz pekla' potegnili nekaj dobrega. Na spletu delita fotografije s šaljivimi pripisi, ki so nasmejali celo Slovenijo. 

Kako se imata, si oglejte spodaj.

Starejše novice