Še nimate ideje, kje boste za silvestrovo? No, če ste med tistimi, ki ste želeli leto 2021 dočakati na koncertu KISS v Dubaju, vemo, koliko bi odšteli za ta podvig.

V Sloveniji bomo na silvestrovo doma, v krogu najožje družine, če pa vam se toži po bolj normalnem novoletnem vzdušju – to sicer nikjer po svetu letos ne bo takšno, kot smo ga vajeni – bi si lahko omislili pobeg v toplejše kraje.

V Dubaju nastopajo ameriški rockerji KISS in obljubljajo 'najspektakularnejši novoletni šov', ki ga boste letos videli. Samo za pirotehniko bodo porabili milijon dolarjev!

Koncert bo predvajan po spletu, lahko pa ga spremljate tudi v živo, a boste morali konkretno odpreti denarnico.

Pred dnevi so končno objavili cene »vstopnic« in te so primerne ekskluzivnosti dogodka, vključujejo pa tudi večdnevno nastanitev v hotelu Atlantis, The Palm Dubai, pred katerim se bo zgodil koncert.

Tega bo v neposrednem spletnem prenosu beležilo 50 kamer, v paketih je precej ekskluzivnih 'sladkorčkov' za orto fene oziroma člane KISS Army, katerih člani bodo verjetno vsi, ki bodo tam. Preden vam vzame sapo povejmo, da je to v Dubaju, ki ne slovi kot poceni destinacija, in drugo, da so to KISS, ki nikoli niso imeli zadržkov ob »zaračunavanju« svojim fenom za tovrstne ekskluzivne dobrote in tokrat to res so. Na voljo sta dva paketa ...

Black Diamond VIP paket, cena: 13.000 ameriških dolarjev

Vključeno v ceno za 10.500 evrov: pet nočitev v hotelu Atlantis, ogled koncerta z balkona (z možnostjo rezervacija sedeža na parterju pred hotelom), skupinski pogovor s člani benda, ogled tonske vaje, podpisana 'setlista' oziroma repertoar koncerta, fotografiranje na odru pred koncertom, omemba imena med zahvalami koncertnega filmčka, ko bo objavljen, transfer z letališča in na letališče, novoletna večerja, vinilna plošča koncerta, ko bo objavljena, vstopnica za vodni park pri hotelu.

Double Platinum VIP Package, cena: 24.750 ameriških dolarjev

Double Platinum VIP za 20.000 evrov vključuje vse storitve iz paketa Black Diamond in dodatno še fotografiranje s člani benda v znamenitih ličilih, podpisano kitaro Ibanez (s podpisom Paula Stanleya) ali AXE bas kitaro (s podpisom basista Gena Simmonsa), obisk zaodrja pred koncertom in 24-urni dostop do trgovine s prestižnimi znamkami oblačil.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice