Nekdanja otroška pevka, mamica, podjetnica, modna navdušenka in influencerka Hajdi Korošec Jazbinšek je z družino te dni dopustovala na hrvaškem otroku Korčula, kjer se je predajala sončnim žarkom. O svojih dogodivščinah pa sledilce redno obvešča.

Nekdanja otroška pevka Hajdi Korošec Jazbinšek, ki se jo zagotovo spominjate po pesmi 'Naš kuža', je na Korčuli srečala številne zvezdnike. Na plaži se je slikala s hrvaško pevko in igralko Majo Šuput.

Hajdi je skupaj s prijatelji proslavila tudi rojstni dan pevke dueta Maaraya Marjetke Vovk.

Med sprehodom po starem mestnem jedru pa je naletela na najbolj znanega ženskarja na Instagram. Multimilijonar Dan Bilzerian je znan je po svojem razkošnem življenju, polnem dragih avtomobilov in jaht, predvsem pa slovi po svoji družbi – vedno je obkrožen z gručo postavnih lepotic.

Podjetnica je pod fotografijo zapisala: »Urban (mož op.p.) mi je dovolil, da se malo stisneva.«

O obisku Bilzeriana pišejo tudi hrvaški mediji in poročajo, da se je milijonar le sto metrov od obale vozil z vodnim skuterjem, čeprav je to, prepovedano. Kazen za takšno početje na Hrvaškem znaša med 400 in 2000 evri. Dan je s prijatelji nastanjen na luksuzni jahti, dolgi kar 65 metrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice