Družinsko podjetje Kärcher Center Kušljan d.o.o. že vrsto let ponuja čiste rešitve za še tako umazane izzive! Njihovo delovanje sega do samih začetkov razvoja visokotlačnih čistilnikov znamke svetovnega kova – Kärcher.

V svojem centru že več let uspešno lajšajo izzive vseh tistih, ki prisegajo na kakovost, dolgo življenjsko dobo in enostavno uporabo naprav za čiščenje. 

Njihova ponudba obsega širok nabor v sklopu hobi in profesionalnega programa, v katerem boste zagotovo našli najboljši čistilni sistem za vaše potrebe! 

Hobi program – vse za sijoč dom

V ponudbi Kärcher naprav in produktov, namenjenih uporabi pri vsakodnevnih hišnih opravilih, lahko najdete vse od visokotlačnih in parnih čistilnikov pa do čistilcev za okna in tla. 

V ponudbi so tudi izvrstni Kärcher sesalniki in kakovostna čistilna sredstva, ki bodo poskrbela za izjemno čistočo vašega doma.

Naprave iz njihove ponudbe bodo občutno prihranile vaš dragocen čas, saj s svojim visoko učinkovitim delovanjem zagotavljajo najvišji nivo čistoče z minimalno vloženega truda in časa. 

Morda se bo pri vas doma po nakupu Kärcher naprave zgodilo celo, da se bodo za pomoč pri čiščenju otroci začeli prepirati – čiščenje avta ali fasade z visokotlačnim čistilnikom je lahko nadvse zabavno opravilo za vašega najstnika, da ne govorimo o pometalcu tal, ki je tako enostaven in lahek za uporabo, da ga pred sabo lahko potiskajo tudi najmlajši! 

Ob tem se bodo zabavali in hkrati očistili okolico hiše. Vrhunska kombinacija!

Pa poglejmo nekaj Kärcher izdelkov podrobneje:

1. Visokotlačni čistilniki

je vsestranski pripomoček za čiščenje z uporabo visokega tlaka. Z nenehnim izboljševanjem principa čiščenja, ta produkt ponuja vedno večjo zmogljivost pri manjši porabi. 

Izbirate lahko med visokotlačnimi čistilniki s hladno ali toplo vodo. Slednji se večinoma uporabljajo v različnih obrteh in industrijah, saj v kombinaciji s čistilnimi sredstvi izredno učinkovito odstranjujejo trdovratne umazanije (maščobe, olja, saje).

Doma vam visokotlačni čistilnik lahko odlično služi za čiščenje avtomobila ali učinkovito in enostavno odstranjevanje umazanije na fasadi.

2. Sesalci tal

V široki ponudbi Kärcher sesalnikov boste našli:

  • Mokro-suhe sesalnike
  • Sesalnike z vrečko
  • Sesalnike za suho sesanje
  • Sesalnike z vodnim filtrom
  • Brezžične sesalnike
  • Pralne sesalnike
  • Sesalnike za pepel
  • Robotske sesalnike

Kärcherjevi sesalniki se ponašajo z visoko sesalno močjo in izjemno prilagodljivostjo. 

ako boste v njihovi ponudbi našli idealen sesalnik zase tisti, ki živite v stanovanju, veliki hiši, tisti s hišnimi živalmi ter tisti, ki imate težave z alergijami – Kärcher sesalniki imajo vse za vaše potrebe!

3. Parni čistilniki

Gre za edinstveno kombinacijo mokrega in suhega sesanja ter parnega čiščenja. Kärcher parni čistilniki združujejo vse te tri korake in z njimi lahko na enostaven, udoben ter hiter način očistite tla, umivalnike, pipe, stenske ploščice ali kuhinjsko napo. 

4. Pometalec tal

Nepogrešljiv pripomoček vseh, ki vam veliko pomeni urejena okolica. Odlično služi za pometanje odpadnih listov, vejic ter ostalih smeti. S pometalcem tal lahko pometete dovoz, dvorišče ali pohodne poti. 

Po pometanju smeti enostavno odstranite iz zbiralnika in vaš pometalec tal je že pripravljen na naslednje čiščenje! 

5. Čistilnik za okna

Če živite v hiši ali stanovanju z veliko okni, se to za vas zdi preprosto sanjski pripomoček, kajne? Ta edinstven pripomoček iz nove generacije Kärcher čistilnikov za okna zagotavlja ne samo čista okna brez madežev, pač pa tudi velik prihranek na času in trudu ob čiščenju! 

Naprava vodo preprosto in učinkovito posesa z oken. Enostavno, čisto, brez kapljic. 

Profesionalni program – vse za brezhibno čistočo v podjetjih in industriji

Kot največji proizvajalec čistilne opreme na svetu, se podjetje Kärcher zaveda pomena brezhibne čistoče in zahtevnih čistilnih nalog, s katerimi se srečujejo določene industrije. 

Zato so zasnovali celovit razpon opreme za čiščenje prostorov in objektov, ki so v profesionalni rabi. 

Podjetja in industrije se običajno poslužujejo uporabe visokotlačnih čistilnikov, parnih čistilcev, čistilcev preprog, v Kärcher centru Kušljan pa ponujajo tudi sisteme za avtopralnice in komunalno tehniko. 

Kje jih najdete?

Fizična trgovina

Naprave za vsa opravila v vašem domu ali podjetju lahko najdete na lokaciji Kärcher centra Kušljan v Šentjerneju, natančneje Šmalčja vas 59, 8310 Šentjernej.

Njihova strokovno usposobljena ekipa vam bo z veseljem priskočila na pomoč z nasveti ter vas usmerila pri odločitvi o nakupu za vas najustreznejše naprave.  

Spletna trgovina

V kolikor vam fizična trgovina ni ravno pri roki, pa vabljeni na virtualen sprehod po njihov spletni trgovini, ki je založena s kar več kot tisoč kosi prodajnih artiklov! 

Tako so vse naprave, ki vas morda zanimajo, enostavno na dosegu vaše roke oziroma prsta. Hitro in preprosto. 

Ker pa se Kärcher center Kušljan zaveda tudi izjemnega pomena kakovostnega vzdrževanja in morebitnih popravil, med svojimi storitvami nudijo tudi servis naprav. 

Na področju servisiranja imajo kar tridesetletno tradicijo in izkušnje, kar se odraža na vrhunski kakovosti servisiranja (profesionalne visokotlačne čistilnike lahko servisirajo celo na terenu).

Z nakupom Kärcher naprav za čiščenje bosta v dobrih rokah tako vaš dom kot tudi vi. Tehnična dovršenost, vsestranskost, strokovno svetovanje in servisna podpora po nakupu so eni izmed ključnih dejavnikov, ki Kärcher ponudbo prepričljivo dvigajo visoko na svetovni vrh tržišča tovrstnih izdelkov. 

Starejše novice