Po tem ko se je Tanja Kocman prejšnjega aprila poslovila od poslušalcev Radia Centra, se po enoletnem premoru znova vrača. Tokrat jo bomo lahko vsako jutro poslušali na ...

»Odločitve so bile sprejete in od včeraj naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj,« je Tanja Kocman zapisala prejšnjega aprila in naznanila, da se po šestih letih poslavlja od valov mariborskega Radia Center.

Sedaj, po enem letu, pa je Kocmanova sporočila, da se vrača. Tokrat bo del jutranje ekipe Radia NET FM skupaj s Primožem Ademovičem.

»Ljubim radio. Že enih 15 let ga ljubim. To, da moraš ljudem narisati sliko, ker jim je ne moreš pokazati. Da se ne rabiš obremenjevati s tem, kako izgledaš, ampak s tem, kaj imaš za povedati. Da nasmejiš, nagovoriš, napoveš, navežeš. Da nimaš popravnega izpita in moraš iskreno stati za svojimi spodrsljaji. Da. Ljubim ga.

In glasba? Oh, ljubim jo. Sem človek, ki si je obešal postre od Backstreet Boysov, medtem ko je poslušal Nirvano. Sem ta, ki se najde v Jeleni Rozgi, medtem ko čaka na koncert Robbie Williamsa. In sem izjemna, izjemna oboževalka slovenske glasbe. Od Nora je misel do Ti si bomba, od Prisluhni mi do Ti moja rožica. Na svetu je toliko opcij, zakaj bi se omejila.

Zatorej ... Ko povežem svoje strasti, je naslednji korak kar logičen. Po enem letu abstinence me vsako jutro najdete na Radio NET FM. Skupaj s Primožem, da, to je moj sovoditelj, se trudiva, da se čez jutra prerinemo nasmejano, informirano in predvsem - iskreno. In ... dobrodošli,« je Tanja Kocman zapisala na svojem Facebook profilu in potrdila svoj začetek na novem radiu.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

dare kocbek (nepreverjen)

Ta dva na net fm ne vesta da mora biti humorist smešen ne pa čudaški

Starejše novice