Slika je simbolična.
Kaj so vam zvezde pripravile za maj 2024?

Ne glede na to, ali želite vedeti, kaj se bo zgodilo z vašo romanco, vašo kariero ali vašim življenjem na splošno, imamo odgovore.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Maj je mesec osebne izpolnitve, finančne rasti in učinkovite komunikacije, dragi oven. Tvoj vladajoči planet, Mars, te ves mesec napaja z energijo in krepi tvojo samozavest. Najpomembnejši dogodek je Jupitrov premik v tvoj komunikacijski sektor, ki traja do junija 2025, in izboljšuje tvoj študij, komunikacijo ter potencialno mobilnost.

Osredotoči se na svojo notranjost, izražaj se bolj samozavestno in učinkovito. Finančno področje je polno dejavnosti, zato izkoristi priložnosti za zaslužek in izboljšanje uporabe virov.

Prehod Sonca in Venere v tvojo tretjo hišo ti prinaša motivacijo za učenje in komunikacijo. S polno luno se lahko soočiš s preteklimi čustvi, medtem ko ti premik Jupitra v isto hišo odpira nove možnosti za izražanje, učenje in povezovanje. 

Zadnji teden maja je poln motivacije za študij in praktično delo z novimi informacijami, kar ti prinaša občutek osebne izpolnitve in optimizma.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Maj je zate, bik, izjemno pomemben mesec. Sonce, Venera in kmalu tudi Merkur so v tvojem znamenju, kar pomeni, da si v središču pozornosti. Jupiter, ki je bil s tabo več kot leto dni, sedaj zapušča tvoje znamenje, a z novim tranzitom, ki se začne 24. maja, boš še naprej lahko gradil na svojih idejah in obetih.

Čeprav se tvoja energija lahko zdi nizka in si v negotovosti, imaš priložnost za umik, preusmeritev in zdravljenje. Morda potrebuješ čas za razmislek pred velikimi odločitvami.

Mlada luna v tvojem znamenju 7. povečuje tvoj magnetizem in lahko prinese podporo prijateljev ali omrežij. Optimistično se počutiš in lažje privabljaš podporo za svoje podvige. 

Finančno se ti obeta izboljšanje, saj je ta mesec ugoden za povečanje dohodka in izboljšanje ugleda. S pomočjo Jupitra boš našel več smisla in upanja glede svojih financ. To je pravi čas, da izboljšaš svoje vire, talente in finančno stanje. 

Slika je simbolična.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Maj je mesec, ki se pogosto vrti okoli tebe, dragi dvojček. Kljub temu je to mesec za orientacijo, počitek in razmislek. Največji dogodek je vstop Jupitra v tvoje znamenje 24. Jupiter te bo obiskoval več kot eno leto in bo v tvoje življenje vnesel več pomena, užitka ali zadovoljstva. Mars preživi ves mesec maj v harmoniji s tvojim znamenjem, kar ti daje dvig energije in motivacije.

Čeprav si del družbenega sveta, del tebe potrebuje več časa za premislek. Priložnosti za premik proti tvojim ciljem se lahko pojavijo na prijetne načine, koristi pa ti tudi preteklo delo in izkušnje. Čas je, da uporabiš svoje notranje vire in bolje razumeš svojo življenjsko pot.

Prehod Sonca in Venere v tvoje znamenje ti prinaša pozornost, vendar nekatere odločitve raje prihrani za pozneje. Mlada luna 7. poudarja potrebo po introspekciji, medtem ko ti premik Jupitra v tvoje znamenje odpira nove možnosti za izražanje, učenje in povezovanje.

Kljub živahnemu življenju si vzemi čas za počitek in zdravljenje. Polna luna 23. lahko prinese razodetja ali epifanije, ki vplivajo na tvoj odnos ali kariero. 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Osredotočenost na tvojo življenjsko pot in srečo je ključna tudi v maju, dragi rak. Vzemi si čas za družabno življenje, a se tudi odmakni za počitek in sprostitev. Navdušen si nad uresničevanjem ciljev in prevzemanjem obveznosti. To je dober čas za energične korake k izpolnitvi sanj ali ciljev.

Sončeva in Venerina energija v tvojem sektorju prijateljstva ti prinašata možnosti za nova prijateljstva in močnejše vezi s starimi. Z mlado luno 7. se lahko pojavijo zanimive priložnosti za nova prijateljstva in partnerstva. Pred koncem meseca pa si vzemi čas za počitek in zdravljenje.

Glavni poudarek je na Jupitrovem prehodu v tvoj sektor zasebnosti, kar bo prineslo notranji mir in pripravilo na zunanje spremembe v prihodnosti. Zato si vzemi čas za introspekcijo in uživaj v miru, ki ga prinaša ta tranzit. 

Polna luna 23. lahko prinese pomembne novice ali spremembe v zdravju ali delovnem okolju, zato bodi prilagodljiv in sprejmi spremembe.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

V maju se osredotočaš na prihodnost, dragi lev. Jupitrov premik v tvojo enajsto hišo prinaša val optimizma in obeta nova poznanstva ter priložnosti za skupinsko delo, kar te bo približalo tvojim ciljem. Kljub temu boš moral delati trdo, da zablestiš s svojimi dosežki. 

Sredi meseca boš bolj osredotočen na dolgoročne strategije in komunikacijo, kar ti lahko pomaga pri doseganju ciljev. 

Hkrati boš čutil potrebo po raziskovanju novih izkušenj in morda boš želel malo odmisliti od rutine. Tudi tvoje romantično življenje bo živahno in navdihujoče, z možnostjo za spontanost in ljubezen. 

Pred koncem meseca se osredotoči na prijateljstva in projekte, ki te povezujejo z drugimi, saj lahko podpora prijateljev pripomore k uspehu tvojih prizadevanj.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Maja se osredotoči na učenje novih stvari in različne dejavnosti, draga devica. Energije so mešane, a večinoma uravnotežene, kar ti omogoča, da se posvetiš življenjskim izkušnjam, karieri, odnosom in svojemu notranjemu razvoju. 

Partnerstvo prinaša navdih in nove perspektive, medtem ko tvoj um išče nove ideje in vpogled. Pripravite se na obdobje osebne rasti in uživajte v povezovanju ter delu na svojih ciljih. 

Jupiter bo podprl tvojo kariero, kar ti bo prineslo občutek veselja in motivacije, hkrati pa se odpirajo tudi nove priložnosti za tvoj profesionalni napredek. 

Pomembno je ohraniti ravnovesje med delom in zasebnim življenjem ter prisluhniti svojim resničnim občutkom.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Maja bo poudarek na odnosih, opazovanju in spreminjanju rutine, draga tehtnica. Posebej zanimiv bo razvoj v partnerstvu ali tvojih odnosih nasploh. Premik Jupitra v harmonijo s tvojim znamenjem prinaša pomembno spodbudo za prihodnje leto.

To je ugoden čas za opuščanje slabih navad, še posebej ob podpori drugih. Prizadevaj si vključiti druge v svoje načrte, saj bodo skupna prizadevanja prinesla boljše rezultate. 

Prvi del meseca bo naklonjen tvojim intimnim odnosom, financam in raziskavam. Mlada luna 7. prinaša prijetna presenečenja, povezana z denarjem ali domom. 

Mars lahko prinese napetosti v odnose, a tudi priložnosti za dinamične spremembe. Bodi pozoren na komunikacijo o čustveno občutljivih temah. Zadnji teden v maju je čas za učenje in avanturo ter razširitev obzorja. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Maja se osredotočaš na odnose, delo in zdravje, dragi škorpijon. Nov začetek v razmerju ali cilji odnosa lahko močno vplivajo, še posebej ob mladi luni 7. Plutonov retrogradni premik 2. maja prinaša introspekcijo, medtem ko so drugi v ospredju tvoje pozornosti, zlasti bližnji prijatelji ali partner.

Izražaš potrebo po razburljivih spremembah v vsakdanjem življenju in odnosih. Tvoja privlačnost in magnetizem sta močno prisotna, prav tako pa se odpiraš za večje zadovoljstvo in užitek v intimnosti ter bolj poglobljene odnose. Marsikaj lahko dosežeš s produktivnim pristopom k svojemu delu in zdravju.

Premik Jupitra v tvoj sektor skupnih financ, intimnosti in transformacije kaže na obdobje moči na finančni ravni. To je čas, ko lahko urediš svoje finance ali se osvobodiš dolgov ter se poglobiš v bolj pomenljive odnose. 

Polna luna 23. prinaša razkritja in nova spoznanja o tvojih vrednotah ter talente, ki jih lahko deliš z drugimi.

Slika je simbolična.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Maj bo vznemirljiv mesec, dragi strelec, saj se osredotoča na več področij tvojega življenja. Glavni poudarek bo na tvojem delu, zdravju, zabavi in odnosih. Z Jupitrovim prehodom v tvoj sektor partnerstva bo tvoja pozornost usmerjena k odnosom ena na ena, kar obljublja obdobje srečnih priložnosti za izboljšanje in rast vaših odnosov.

Maj ponuja priložnost, da se osredotočiš na osebno rast in izboljšanje svojega življenja, zlasti na področju dela in zdravja. Morda boste našli več smisla in veselja v svojih vsakodnevnih rutinah ter dobili navdih, da se bolj posvetiš skrbi zase.

Nov začetek je na obzorju, zato je ta mesec idealen čas za uvedbo pozitivnih sprememb, bodisi na delovnem mestu bodisi v življenjskem slogu. S polno luno 7. boš imel priložnost za nov začetek v delu ali zdravju, zato bodi pripravljen sprejeti nove priložnosti.

Mars v solarni peti hiši spodbuja ustvarjalnost, hobije in romantične odnose. To je čas, ko se lahko sprostiš in uživaš v življenju ter se poglobiš v dejavnosti, ki ti prinašajo veselje. Premik Jupitra v vaš sektor partnerstva od 25. naprej prinaša nove priložnosti za razširitev vaših odnosov in uživanje v povezavah.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Mesec, ki je pred vami, daje poudarek vašemu osebnemu življenju, dragi kozorog. Ta mesec boš našel trenutke za uživanje in delitev sreče z drugimi. Mlada luna napoveduje nov začetek v romantiki, ustvarjalnosti ali hobijih. 

Mars bo aktiviral tvoj domači svet, kar lahko prinese napetost, a tudi osvoboditev. Od 20. imate Sonce v sektorju skrbi zase in dela, kar pomeni dober čas za boljše delovne pogoje ali boljše navade. 

Polna luna bo razkrila skrivnosti, ki so bile zakopane. V zadnjem tednu boš imel več energije za delo in urejanje osebnega okolja. Jupiter vstopa v tvoj sektor dela, zdravja in dnevnih rutin, kar bo razširilo možnosti in prineslo več veselja v vaše vsakodnevno življenje. 

Sprejmi izzive in odkrij nove načine za izboljšanje svojega življenja.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Ta mesec, dragi vodnar, je poseben poudarek na domu, družini in domačem okolju. Mlada luna 7. spodbuja nov začetek. Maj je tudi močan za komunikacijo, ustvarjalnost, učenje in samoizražanje. 

Okrepi svoje občutke varnosti in se osredotoči na gradnjo stabilne podlage za rast. Mars v tvoji sončni tretji hiši daje navdih za projekte ali učenje. Od 20. več pozornosti namenjaš ustvarjalnim hobijem ali romantiki. 

Polna luna 23. lahko prinese pomembne prelomnice prijateljstva ali projektov. Jupiter v harmoniji s tvojim znamenjem od 25. naprej prinaša povečano priljubljenost in nove hobije. 

Možne so tudi številne romantične priložnosti. Ko mesec napreduje, se oživijo področja rekreacije, hobijev, romantike in ustvarjalnosti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Ta mesec si komunikativna in angažirana, draga riba. Tvoj um je radoveden, kar obeta izboljšane povezave. Pogosto si zaposlena z opravki, učenjem in komunikacijo, vendar te hkrati vabijo tudi k udobju in sprostitvi. 

Navdih lahko najdeš v pogovorih in spontanih dejavnostih ter boš zadovoljna s svojimi projekti in stiki. Maja se lahko odprejo nove možnosti za komunikacijo, učenje in povezovanje, zlasti po novi luni 7. maja.

Mars ves mesec krepi strast do dela in poslovnih priložnosti, kar te lahko navdihne k akciji. Od 20. se osredotočiš na družino in dom ter se počutiš cenjena in prednostna. 

Polna luna 23. prinaša vrhunec projektov ali priznanje za tvoje delo. Jupitrov prehod v tvojo četrto hišo obljublja izboljšave v družinskem življenju in domačem okolju.

Starejše novice