Greta Thunberg si je privoščila 'rickrolling' in posnetek je v nekaj urah postal viralen (vir: YouTube).
Okoljevarstvena aktivistka je zapela in zaplesala na Never Gonna Give You Up.

Se spomnite 'rickrollinga', spletne seznacije, ko je uspešnica Ricka Astleya Never Gonna Give You Up nenadoma skočila iz vsakega predala, ki ste ga odprli?

Zdaj si jo je privoščila še Greta Thunberg, ki jo je odpela in odplesala na otvoritvnem večeru serije koncertov namenjenih ozaveščanju o globalni okoljevarstveni krizi.

Zdaj 18-letna švedska aktivistka je v Stockholmu nagovorila prisotne in nato z verzom »We're no strangers to love« (»v ljubezni si nisva tuja«) začela izvedbo uspešnice osemdesetih ob Andreasu Magnussoni iz gibanja Petki za prihodnost.

Video spodaj.

Posnetki nastopa so postali viralni in seveda ga je ob besedah hvale na svojih profilih objavil tudi Rick Astley, ki je s singlom leta 1987 osvojil vrhove prodajnih lestvic v kar petindvajsetih državah.

Duhoviti nastop je uspel doseči cilj javne pozornosti za plemenite namene (ja, okoljevarstvena kriza je resnična in jo lahko še vedno ublažimo, ne glede na to, kar mogoče berete na spletu), a smo vseeno mnenja, da pred njo ni ravno bleščeča pevska kariera, če se kdaj odloči aktivizem obesiti na klin.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice