Vir: Posnetek zaslona videospota Alo!Stari Vse bi dal
Štajerski pankerji Alo!Stari so na božični dan izdali novo pesem in pripadajoči videospot. »Vse bi dal za toto moje fakin mesto,« prepevajo, v videospotu pa nas presenečajo pogledi na naše prijatelje, sosede, znance.

Prav vsak je lahko sodeloval v novem spotu pankerjev Alo!Stari in tako postal delček novega komada. Pankerji so že v sredini novembra pozvali vse nas, Slovence in Slovenke, da se njihovemu spotu pridružimo tako, da pošljemo svoje 'selfije'.

Štajerski pankerji so dobili več kot 150 'selfijev', skoraj vse pa so združili v pester videospot, ki se pokloni različnosti nas vseh. 

»Sprejemanje razlik pa je še kako pomembno, sploh v časih, ko se nam zdi, da konfliktom ni videti konca,« so še zapisali pankerji Alo!Stari. 

V spotu vidimo sosede, prijatelje, znance, zabavne 'selfije' hišnih ljubljenčkov in someščane, ki se nam iz ekrana smehljajo - nekateri, v duhu časa, kar skozi masko. 

Med videospotom, ko se pozibavamo na melodijo poklona svojemu mestu, opazimo tudi nekaj Ptujčanov, ki se 'selfijem' nastavljajo pred ptujskim prstanom, Mariborčani pa so se v objektiv radi nasmejali na Kalvariji. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice