Počasi, a vztrajno nas prevzema praznično vzdušje in se že veselimo zimskih zabav in sproščenih druženj ob omamnem vonju kuhanega vina in drugih zimskih dobrot. Da boste zablesteli na prav vsaki zimski zabavi, preverite nekaj preizkušenih modnih nasvetov.

V bleščicah boste dobesedno blesteli

Če je kdaj čas, da se prepustite modni razigranosti in si dovolite biti opaženi, je to zagotovo zima. V obdobju kratkih dni in nizkih temperatur ljudje hrepenimo po svetlobi in toploti. Zato boste z bleščicami polepšali dan tako sebi kot vsem ostalim. Naj vas ne bo strah blišča in opaznih modnih kosov, saj boste tako dodali pridih glamurja svoji izbrani modni kombinaciji.

Odločite se za elegantno obleko z zlatimi bleščicami, ki spominja na zlate čase disco glasbe in razgibanih ritmov petkovega in sobotnega večera.

Ker v zimskem času obleka ne bo dovolj, da vas zaščiti pred nizkimi temperaturami, svoj videz dopolnite z enostavnim črnim plaščem iz umetnega krzna in črnimi usnjenimi škornji. Čar te modne kombinacije se skriva v tem, da ne boste potrebovali posebnih modnih dodatkov, saj bo kombinacija obleke, plašča in škornjev jasno sporočala svojo glamurozno zimsko zgodbo.

Obstaja še nešteto načinov, da bleščice vključite v svoje zimske modne kombinacije. Tako so v letošnji sezoni posebno priljubljena krila s srebrnimi bleščicami ter čevlji in modni dodatki kot so torbice, zapestnice in uhani.

Ob krilu z bleščicami se odločite za topli zimski pulover in krajši zimski plašč, videz pa dopolnite s srebrnim nakitom kot so okrogli uhani ali elegantna verižica. Poiščite bleščeči modni navdih v About You Black Friday ponudbi.

Temne kavbojke so elegantna zimska skrivnost

Kavbojke niso pogosta izbira za zabave ali posebne priložnosti, kar se lahko spremeni tekom zimskega časa. Namreč, s črnimi kavbojkami boste dobili presenetljivo paleto elegantnih in udobnih videzov, ki vas bodo ustrezno varovali pred mrazom in vam omogočili, da se nemoteno posvetite zabavi in druženju.

Ob temnih kavbojkah se odločite za prikupen top s cvetličnim vzorcem ali prefinjeno srajco z nepravilnimi barvnimi vzorci in boste tako sledili glavnim trendom letošnje zime.

Pred mrazom se zavarujte z najljubšim zimskim plaščem in ne pozabite na svoje zimske zaveznice. Seveda, mislimo na elegantne usnjene škornje.

Naj spregovorijo dišave

Skrivnost elegantnega videza ni le v izbranih oblačilih. Svojo zimsko modno kombinacijo dopolnite tudi z izbranimi dišavami. Odločite se za parfume, ki vsebujejo tople in sladke arome ter prijetne note lesa in začimb.

V času, ko zunaj kraljujejo nizke temperature, posebno pozitivno se odzivamo na dišave, ki na nas delujejo umirjajoče in toplo.

Ne boste zgrešili tudi če se odločite za bogate in tople cvetlične dišave v kombinaciji s citrusnimi notami, ki bodo poskrbele za svežino in lahkotnost.

Čeprav ne obstajajo dišave, ki so primerne le za poletje ali le za zimo, nekatere dišave nam bolj ustrezajo tekom določenih letnih časov. Ob tem si je vredno zapomniti, da so dišave neke vrste nevidnih modnih dodatkov, ki prav tako veliko povejo o vaših modnih in stilskih odločitvah.

Zato se pripravite na zimo polno aromatičnih presenečenj in izberite svoje zmagovalne dišave v Notino Black Friday ponudbi.

Starejše novice