Ministrstvo za notranje zadeve javno zbira ponudbe za prodajo 103 kosov rabljenih prevoznih sredstev ter 80 kosov avto in moto plaščev.

Na spletnem portalu gov.si je moč zaslediti ponovno javno zbiranje ponudb Ministrstva za notranje zadeve za prodajo vozil in avto ter moto plaščev, ki so bili v uporabi s strani policije
 

Gre za 103 rabljena vozila, večinoma starejša od 10 let in v nevoznem stanju.

Na seznamu najdemo različne znamke vozil: od Škod, Audijev, Renaultov, Oplov, BMWjev in še precej drugih. Izhodišča cena za vsa vozila in avto ter moto plašče je 56.882 evrov

Izhodiščna cena je določena na podlagi cenitve pooblaščenega ocenjevalca vrednosti strojev in opreme. 

Najdražje vozilo vredno 2,6 tisoč evrov, najcenejša vozila pa 85 evrov

Najdražje vozilo, ki ga lahko najdemo na seznamu, je ocenjeno na 2.635 evrov, gre za Renault Master, letnik 2012 z 282 tisoč in pol prevoženimi kilometri. Vozilo je sicer, tako kot vsa na seznamu, v nevoznem stanju.

Najmanj ocenjena vozila na spisku pa so štiri: Volkswagen Polo iz leta 1998, ki ima slabih 146 tisoč prevoženih kilometrov, Renault Megane iz leta 2003 z dobrimi 239 tisoči prevoženih kilometrov, Fiat Stilo iz leta 2004, ki ima dobrih 141 tisoč prevoženih kilometrov in Ford Focus iz leta 2001 z dobrimi 243 tisoči prevoženih kilometrov.

Vsa navedena vozila so ocenjena na zgolj 85 evrov.

Velja pa poudariti, da mora ponudnik ponuditi odkup vseh vozil in avto ter moto plaščev. Ponudba, v kateri ne bo ponujen odkup vseh premičnin v celoti, bo namreč avtomatsko v naprej izločena.

Premičnine so sicer naprodaj po načelu »videno-kupljeno«.

Ponovno javno odpiranje ponudb bo 10. decembra 2019 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve, Štefanova ulica 2 v Ljubljani.

Možen je tudi ogled premičnin, in sicer do 9. decembra 2019 po predhodnem dogovoru z gospodom Rajkovičem, ki je dosegljiv na telefonski številki 01-428 44 92, sporočajo na ministrstvu.

Več informacij o samem zbiranju ponudb pa si lahko pogledate tukaj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice