Največji zaposlitveni portal v Sloveniji MojeDelo.com službe zdaj ponuja tudi prek uporabne mobilne aplikacije. Baza prostih delovnih mest je tako uporabnikom na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Aplikacija z urejenim profilom ponuja delovna mesta, ki ustrezajo posameznikovim izkušnjam, željam in ambicijam. V aplikaciji si lahko ponudbe iz največje baze prostih delovnih mest v Sloveniji shranite. Nastavite si lahko še opomnik, ki vas bo s sporočili obveščal o prostih delovnih mestih po vaših izbranih kriterijih.

V letu 2017 se je število prenesenih aplikacij po svetu dvignilo na rekordnih 197 milijard. In številke še rastejo, pri čemer Slovenija ni izjema. Do leta 2020 bo na svetu štiri milijarde ljudi že uporabljalo mobilne telefone. Moderni uporabniki uporabljajo v povprečju kar devet aplikacij, na katerih porabijo 90 odstotkov časa, namenjenega uporabi pametnega telefona. Analize kažejo, da so spletne strani učinkovite za začetno prepoznavnost, toda aplikacije beležijo še boljše stopnje zvestobe.

Vaša kariera je dobesedno v vaših rokah

Izkušnje, tradicija in znanje spletnega portala www.MojeDelo.com v aplikaciji pozdravijo s sloganom »Vaša kariera v vaših rokah«. Kariera se ne zgodi, kariero je treba graditi. Najprej tako, da izpolnite karierni profil in dodate podatke v življenjepis, s tem vam lahko sistem aplikacije učinkovito predlaga ustrezna delovna mesta. Od začetka julija je aplikacija na voljo tako za uporabnike z operacijskim sistemom iOS kot Android.

Tudi za nove uporabnike mobilnih aplikacij je aplikacija MojeDelo.com izredno uporabna, saj se lahko z njo spoznate, srečate in po njej prebrskate, ne da bi se prijavili. Obenem lahko s klikom na posamezno delovno mesto v zgornjem desnem kotu zanimivo, privlačno in primerno delovno mesto tudi delite po različnih kanalih. Tako lahko aplikacija postane ne le vaša priložnost, temveč tudi priložnost za vaše bližnje.

Povezava do mobilne aplikacije MojeDelo.com je na voljo tukaj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice