Vir: Facebook (Tomi Lavrenčič)
Tomi Lavrenčič je s svojo zares radodarno gesto sprožil množičen odziv na družbenem omrežju.

V teh kriznih časih, ko se je veliko slovenskih družin znašlo v socialni stiki, se na vsake toliko najde posameznik, ki preseneti javnost s svojim širokim srcem. Eden takšnih je Tomi Lavrenčič, ki prihaja iz kraja Duplje blizu Vipave.

Danes je namreč na svojem osebnem profilu na Facebooku sporočil, da podari še vozen, registriran, skratka povsem delujoč avto, družini, ki si ga ne more privoščiti. Ob tem je pozval k delitvi njegove objave.

Verjetno si ni mislil, da bo reakcija takšna, kot je bila. Le v nekaj urah je namreč bila objava deljena več kot 6,600 krat in število še kar raste.
 

Avto že rezerviran

Za več informacij smo tudi kontaktirali dobrodelneža, a se nam do tega trenutka še ni javil. Sicer povsem razumljivo, saj je med komentarji med drugim navedel, da mu je po objavi skoraj pregorel telefon od številnih klicev.

Je pa sporočil, da je očitno že našel novega lastnika oziroma bolje rečeno lastnico. Kot je zapisal, je avto že rezerviran za mamo samohranilko z dvema otrokoma in njeno mamo, ki je hudo bolna z rakom v 4. stadiju.

Vsekakor hvalevredna poteza, ki v tem času pride še toliko bolj do izraza.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice