V jesenskem času bodo v hotelih skupine Bernardin v Portorožu, Strunjanu in gostom nudili raznolik in pester program.

V jesenskem času bo v hotelih skupine Bernardin v Portorožu, Izoli in Strunjanu vsak dan drugačen. Potekale bodo športne aktivnosti, ustvarjalne delavnice, plesni večeri, izleti, Halloween party in mini disco, to je le nekaj možnosti za jesenski oddih.

Oddih za vse generacije

Za odrasle so poskrbeli za doživeto dogajanje ob čudoviti slovenski obali. Za tiste, ki raje preživijo oddih bolj aktivno, bodo lahko dan začeli ob jutranji vodni aerobiki ali zgodnjem plavanju v bazenih z morsko vodo. Obalo v jesenskih barvah pa lahko doživite tudi preko organiziranih kolesarskih izletih po Paranzani, vodenih ogledih po znamenitostih v zaledju slovenske Istre ter odkrivanju skritih kotičkov čudovitega Pirana.

Vrsto doživetij nudijo tudi obiski solin v krajinskem parku Sečovlje in Strunjan, kolesarjenje mimo oljčnikov in vinskih kleti in pokušinah izvrstnih vin iz Slovenske Istre. 

Jesenski oddih na Obali lahko dosežete že v nekaj urah, izbirate pa lahko med namestitvijo v hotelih Bernardin resort Portorož, Salinera resort v Strunjanu in San Simonu resort v Izoli.

Več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice