Eden izmed gostov kampa Šobec je borovec, katerega lokacija mu očitno ni bila po godu, kar izruval.

V poletnem času je v Sloveniji več turistov, mnogi med njimi se odločijo, da bodo prosti čas preživeli v naravi. A eden od gostop v kampu Šobec, ki se nahaja ob cesti, ki vodi proti Bledu, si očitno predstavlja, da lahko naravo prilagaja sebi. Kaj se je zgodilo?

Pri postavljanju avtodoma na mesto v kampu ga je zmotil borovec. Namesto, da bi avtodom postavil drugače, je izruval borovec. 

»Verjetno si bomo danes prislužili negativni komentar nezadovoljnega gosta, ki si bivanje v naravi predstavlja zelo po svoje. Ker ga je pri odpiranju vrat avtodoma zmotil 'napačno' posajen borovec, ga je izkopal in odvrgel ob avtodom. Gostu smo seveda neprimerno situacijo zaračunali,« so izpostavili na Facebook strani kampa Šobec.

»Tega se ne počne«

Osebje kampa je ob tem neprimernem dogodku goste nagovorilo z naslednjimi besedami:

»Spoštovani gosti! Tega se ne dela. To ni prav! V Kampu Šobec nam je mar za naravo. V njej živimo. Po katastrofalnem žledolomu v letu 2014, ko je bilo poškodovanih preko 3000 borovcev, smo v zadnjih šestih letih posadili preko 1000 novih.

Vse z namenom, da pomagamo ohraniti naravo tudi za prihodnje rodove kampistov. Hvala, ker nam pomagate ohraniti vaš prostor v naravi.«

Starejše novice