Priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je po poletnem premoru te dni ponovno odpravila na potepanja po Sloveniji.

Do sredine oktobra jo tako čakajo gostovanja v kar petih slovenskih mestih. Med gostovanji bo vsak sončni petek vse do 25. oktobra navduševala tudi obiskovalce na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, kjer bo od tega petka dalje odprta uro manj, in sicer do 21. ure.

»Na vrhuncu poletne sezone tudi mi nekoliko upočasnimo motorje, poleg tega je veliko ljudi v tem obdobju na dopustih, zato julija in avgusta gostovanj nimamo, a vse nadoknadimo jeseni, ko se z našo kulinarično karavano ponovno odpravimo na intenzivno turnejo,« je razložila Alma Kochavy, soustanoviteljica Odprte kuhne.

V Celju se bodo Odprte kuhne razveselili v soboto, 5. oktobra. Na Mestni tržnici Celje in na Savinovi ulici bodo od 10. do 20. ure žejo in lakoto odganjali ponudniki domačih in tujih dobrot.

Jesensko turnejo po Sloveniji bo Odprta kuhna zaključila na Ptuju, kjer se bo na Mestnem trgu jedlo in pilo v soboto, 19. oktobra, od 10. do 21. ure. Ponudba bo tedaj verjetno že precej jesensko obarvana, kar velja tudi za veliki finale sezone, ki se bo za letos predvidoma zaključila v petek, 25. oktobra, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice