Veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar na Planetu je Sandi Jug, ki je prepričal tako svoje sotekmovalce kot gledalce, se tudi izkazal za točilnim pultom ter si tako priboril 50.000 evrov.

Z velikim finalom se je v soboto na Planetu zaključil resničnostni šov Bar, v katerem so tekmovalci pokazali tako gostinske in organizacijske veščine kot veliko zabavljaštva, pa tudi nekaj ljubimkanja in spletkarjenja. Od septembra so tekmovalci tako preživeli marsikateri vzpon in padec, najboljših šest pa se jih je prebilo do finala.

V finalnem večeru so na vroče stole sedli Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea. Prvi se je poslovil Srečko, sledili sta Katarina in Tea, nato pa je iz boja za 50.000 evrov izpadel še Kristian. V superfinalu sta tako ostala Sandi in Matej, ki sta bila zelo priljubljena tudi pri svojih sotekmovalcih.

Izkušnja za celo življenje

Velika zmaga in visoka denarna nagrada sta na koncu pripadli Sandiju Jugu iz Poljčan. Sandi je veljal za najbolj umirjenega tekmovalca in hkrati tudi za najbolj izkušenega v gostinskih vodah.

»Bar si bom za vse življenje zapomnil kot res enkratno in neponovljivo izkušnjo. Niti za trenutek mi ni žal, da sem bil del tega,« je povedal 30-letnik, ki mu je ob zmagi čestitalo tudi dekle Alja. »Morda celo več kot zmaga in denar šteje celotna izkušnja, ki je bila res enkratna in neponovljiva,« je ganjeno ponovil ob zmagi in se zahvalil vsem, ki so glasovali zanj.

Razburljiv finalni večer sta vodila odlično razpoložena Domen Kumer in Jasna Kuljaj, ki sta poskrbela za marsikateri iskrivi komentar in s svojimi vprašanji tekmovalce pogosto spravila v zadrego, spomnili pa smo se tudi na mnoge dobrodelne akcije, ki so jih v šovu izvedli tekmovalci in tekmovalke.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice