Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski je objavilo videoposnetek voznika in še dveh sopotnikov, ki so med vožnjo namerno povozili goski.

Hladnokrvno so povozili dve goski

»Danes smo bili obveščeni o »veseli druščini« na posnetku, ki je namerno povozila dve goski, ob tem pa so še sadistično uživali!,« je na Facebooku zapisalo društvo Lajka. 

Voznik in dva sopotnika so med vožnjo v okolici Rogaške Slatine opazili dve goski, nato pa ju namerno povozili. V videoposnetku se sliši, kako je eden izmed sopotnikov v smehu prigovarjal vozniku: »Zbij eno, zbij, zbij!«

Voznik je res zapeljal čez goski, drug sopotnik pa je dogajanje veselo snemal. Z dejanjem so se kasneje še pohvalili na družbenem omrežju Facebook. 

Društvo Lajka je v svoji objavi na Facebooku pozvalo vse, ki karkoli vedo o dogodku ali osebah v posnetku, naj jim to anonimno sporočijo, saj bodo proti storilcem podali prijavo.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

borja (nepreverjen)

Upam, da bodo kaznovani dvojno: zaradi namernega povoženja nič krivih živali (upam, da naslednjič to ne bo človek) in zaradi vinjenosti, saj so sami posneli pijačo, ki so jo prevažali na zadnjih sedežih. Sram jih je lahko!

Starejše novice