Foto: Anže Logar, Twitter
Ptujčanka, predsednica stranke DeSUS, ministrica za kmetijstvo in podpredsednica vlade Aleksandra Pivec je spet v središču pozornosti.

Medtem ko javnost čaka, da se kmetijska ministrica Aleksandra Pivec vrne z dopusta in pojasni domnevne nepravilnosti, ta uživa v žlahtni kapljici.

Minister za zunanje zadeve Anže Logar je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo sebe in kmetijske ministrice s kozarcem vina v zidanici Malek v Svetinjah v občini Ormož. Dodal je še fotografiji vinogradov in računa, ki ga je za popiti šipon izdalo podjetje Puklavec Family Wines.

K objavi, ki jo je delila tudi Pivčeva, je Logar zapisal: »Dva. Pivca.« Dodal je ključnika #dopustDoma in #vinskadezela.

View this post on Instagram

Dva. Pivca. #dopustDoma #vinskadezela

A post shared by Anže Logar (@anze.logar) on

Spomnimo: Pivčeva je bila konec junija na zasebno-službenem obisku podjetja Vinakras in postala tarča namigovanj o korpucijskem tveganju. S sabo je namreč pripeljala svoja sinova, za nastanitev in hrano pa naj bi jim plačalo zasebno podjetje. Tako Pivčeva kot podjetje Vinakras sta očitke zavrnila.

Premier Janez Janša je kmetijsko ministrico podprl s tvitom: »Od članov vlade se enako kot povsod drugod v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje.«

Le nekaj dni zatem je v javnost pricurljalo, da naj bi kmetijski ministrici občina Izola ob junijskem službenem obisku plačala več nočitev v tamkajšnjem hotelu. Obisk naj bi se raztegnil v zasebnega, menda pa naj bi v hotelu bivala tudi sinova Pivčeve.

Foto: Anže Logar, Twitter

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Ni pomembno (nepreverjen)

Zidanica Malek je v občini Ormož.

Ivan (nepreverjen)

Malo se norca dela iz vseh nas.

Dragan Krstić (nepreverjen)

Lepo vas prosim, kaj pa naj počne drugega kot da pije saj je Pivčeva.Če bo kdaj gospa Žitnik bo pa v Prekmurju žela žito. Tak to gre.

Mefisto Modri (nepreverjen)

Specialna vojna, ki jo vodi levica, se preveša v zaključno fazo.

Starejše novice