Še ne veste, kam v vročih poletnih dneh? To je prava odločitev za vas, le hitro rezervirajte.

Na obali že dober mesec narašča temperatura, morje je že prijetno toplo, na kopališčih pa narašča poletni vrvež. Poletna sezona obeta. V Hotelih Bernardin tudi letos pričakujejo 100-odstotno zasedenost hotelov.

Dogajanje, tradicija, kulinarika

Dinamika povpraševanja glede na lani julija in avgusta je boljša, julija beležijo za 10 odstotkov, avgusta pa za 36 odstotkov boljši booking. Gostje prihajajo iz Slovenije, Avstrije, Italije, Nemčije in drugih držav. Glede na lani pričakujejo več gostov tudi iz vzhodno- evropskih držav Madžarske, Češke, Slovaške in Poljske. Goste zanima in povprašujejo o dogajanju v samem kraju, izleti, raziskovanje zaledja, tradicije, kulinarike Istre in podobno.

Pestro dogajanje

Dodaten razlog za preživljanje poletnega dopusta je pestro dogajanje v Hotelih Bernardin. Skupina izkušenih animatorjev skrbi za bogat animacijski program in s tem krajšajo in obogatijo vaš oddih. Le korak do morja ni nikoli dolgčas.
Lahko se pridružite različnim športnim igram na prostem in na vodi, za otroke je posebno privlačen Mini disco, plesni večeri in predstave, kreativne delavnice, organizirani izleti v zaledju. V mesecu juliju bo pri njih še posebej pestro. 

Čakajo vas večeri glasbe, koncerti priznanih glasbenikov, veliko kulinaričnih užitkov. Vse to in še več lahko doživite na najlepših kotičkih slovenske obale in preživite vaš nepozaben poletni oddih v njihovi družbi.

Poleg tega velja še poudariti, da so tudi letos na vse kopališčih družbe Hoteli Bernardin plapolajo Modre zastave.

Ne razmišljajte predolgo in rezervirajte vaš poletni oddih. Več o ponudbah si oglejte na http://www.bernardingroup.si

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice