Približuje se rok za oddajo prošenj za sprejem in podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov visokošolskega študija v (zasebnih) študentskih domovih, dijaških domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2018/19.#

Študenti visokošolskih študijskih programov, ki želijo koristiti pravico do subvencije za bivanje morajo prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja oddati do 16. avgusta 2018 preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.

Rok velja tudi za tiste, ki se bodo vpisali ali šele oddali prijavo za vpis na študij po roku za oddajo prošnje za subvencionirano bivanje študentov, sproča Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Razpisanih je 11.941 mest za subvencionirano bivanje

V študijskem letu 2018/19 je skupaj razpisanih 11.941 mest za subvencionirano bivanje, za sprejem 4.050 in 7.876 za podaljšanje bivanja ter 15 mest, ki so namenjena študentom s priznano mednarodno zaščito.

Višina subvencije za bivanje študentov za študijsko leto 2018/19 je 21,50 evrov na študenta za javne študentske (dijaške) domove ter 32 evrov na študenta za zasebne študentske domove in zasebnike.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

alexbreu

Pozdravljeni!
Ali potrebujete kredit?
Pripravljeni smo vam pomagati pri prekinitvi finančnega zastoja. Smo finančna struktura in ponujamo kredite med posamezniki, ki jih potrebujejo. Ponujamo vam: osebna posojila, investicijska posojila, hipoteke, hipoteke, posojila za financiranje vaših projektov, nakupi posojil ali če ste prepovedani. Ponujamo posojila podjetjem ali partnerstvom. Ne glede na vaš finančni položaj vam lahko ponudimo posojilo od 5.000 € do 85.000.000 € po ugodni obrestni meri, odvisno od zneska, ki ga želite izposojati. Imeli boste podaljšan rok za začetek odplačevanja posojila. Ne zahtevamo jamstva. Naše jamstvo temelji na zaupanju in osebnosti naših naročnikov. Izplačilo je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno. Ne oklevajte, če nam želite več informacij o naših pogojih. Hvala.
Tukaj je naš e-poštni naslov za stik: [email protected]

Starejše novice