Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Včeraj, 17. septembra 2020, so v Sloveniji opravili 3.557 testiranj na novi koronavirus.

Potrdili so 137 novih okužb. To je za Slovenijo absolutni rekord v dnevnem številu novih potrjenih okužb s koronavirusom. Nazadnje je rekord padel 15. septembra, ko so ob 3.123 testiranjih zabeležili 123 novih okužb s koronavirusom.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji se je včeraj povzpelo na 4.195. Število trenutno aktivnih okužb znaša 1.116.

Včeraj so v Sloveniji umrli štirje ljudje, okuženi s koronavirusom. Skupno število smrtnih žrtev zdaj znaša 140.

V bolnišnicah se zaradi covida-19 zdravi 67 ljudi

Včeraj se je v slovenskih bolnišnicah zdravilo 67 ljudi, okuženih s koronavirusom. Od tega je bilo 11 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so včeraj v domačo oskrbo odpustili tri paciente, ki so okužbo s koronavirusom preboleli. Skupno število vseh takšnih bolnikov zdaj znaša 421.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Koncajte (nepreverjen)

Poročajte o starosti in pridruženih boleznih sicer so ti podatki brez pomena. Ali novinarji ne morete priti do teh podatkov? Ne zanima nas št okuženih ampak podatek,ki bi kaj povedal. Mi ki se ne testirali in smo zdravi, smo morda po teh nezanesljivih testih tudi okuženi.novinarji bodite raziskovalci in ne prepisovalci vladnih poročil.

Starejše novice