Pred nekaj urami smo vstopili v leto 2019, poglejmo, kaj za to leto napoveduje astrologinja Sonja Šmit.

Medtem ko smo ravnokar vstopili v novo leto, se številni že sprašujejo, kaj nam bo prineslo. 

2019 je leto števila 3, leto Merkurja in leto zemeljskega prašička 

Številka 3 nosi vibracije komunikacije in izražanja, avanture, navdiha, ustvarjalnosti, humorja, optimizma, veselja, spontanosti in navdušenja. Številka 3 prav tako simbolizira rast, širitve in obilje na duševni, čustveni, finančni in duhovni ravni, v reviji Sensa napoveduje Sonja Šmit

Številka 3 je število manifestacije ter nosi vibracijo Vnebovzetih Mojstrov, kot seveda tudi ostalih vodnikov. Vodniki pomagajo, da se osredotočamo na božansko iskro znotraj sebe in drugih ter pomagajo pri izražanju naših želja. Pomagajo nam najti mir, jasnost in ljubezen v sebi. Seveda vsak zase najde tistega vodnika, ki mu je v danem trenutku blizu in se čuti povezanega z njim. Merkur ima podobne lastnosti kot število 3.

Prašiček pa je podoben simboliki srečonosca Jupitra. Seveda, če vemo, kaj nam predstavlja srečo. Ljudje smo pač različni. Nekomu že malo predstavlja veliko. Nekomu pa ni nikoli nič dovolj. 

Leto 2019 povezano s komunikacijo

Po besedah astrologinje bo leto 2019 leto resnice, iskrenosti v delovanju, v zaupanju, v izražanju ter vse, kar je povezano s komunikacijo, prevoznimi sredstvi, premiki in potovanji. Pa povezano z odnosom do obilja in vrednot ter s pisanjem in glasbenim izražanjem. Imeli naj bi  'samo' tri cikluse mrkov. Takoj v januarju, julija in pa decembra. 

Retrogradni planeti naj bi bili po besedah Šmitove letos bolj 'normalni', kar pomeni, da se bodo odvijali v normalnem tonu, za razliko od letošnjega leta. Izjema pa le bo in to ni nihče drug kot Merkur. 'Samo' trikrat ga bo obrnilo, in še to v vodnih znamenjih; najprej marca v ribicah, nato julija v raku, sicer štarta v levu, a samo štarta, in nato še novembra v škorpijonu, kar pomeni, da bomo imeli opravka s čustvi do partnerja in s čustvi do financ ter občutka lastne vrednosti. 

Zanimivost v novem letu je tudi Kiron, ki se 'gunca' po ovnu in daje hitre in bliskovite manifestacije dejanj in podvigov. Njegovo retrogradno gibanje se prične šele v drugi polovici leta, zato je dobro uporabiti njegovo moč celjenja in zdravljenja telesa, duše in dejanj v prvih sedmih mesecih leta, z njegovim retrogradnim gibanjem pa dodelamo in popravimo, kar je še potrebno, je v reviji Sensa zapisala astrologinja Šmitova. 

Kaj pa ostali planeti?

Saturn nam s svojo modrostjo zelo močno stoji ob strani do aprila. Tako kot tudi Jupiter in Pluton. Če imate karkoli za postaviti na trde temelje, to naredite, dodelajte, preizkušajte, informirajte se. Je pa res, da Neptun z Jupitrom v tem novem letu dodaja meglo oziroma meglen pogled, zato je toliko bolj pomembno, da prisluhnemo svoji intuiciji, napoveduje astrologinja. 

Pomembno je dobro delovanje črevesja

Po besedah Šmitove bo to leto fokusiralo realne zmožnosti in zato je zelo pomembno, da črevesje dobro dela in deluje. Tam, kjer ni zaupanja v sebe, v svoje korake, kjer ni odločnosti in se naslanjate izključno na dokazovanje drugim, črevesje trpi. In ko trpi črevesje, pomeni, da znotraj sebe niste predelali nekega dejanja, neke informacije, se ne želite spopasti z realnostjo, ampak dokazujete nekaj, silite v neke svoje želje, ki niso na realnih osnovah. Predvsem vam je pomembna potrditev drugih. 

Sprejmite sebe. Imejte se radi. Ustvarjajte korake, ki vas veselijo in izpolnijo, sicer v ospredje pride notranje bruhanje jeze, notranje nezadovoljstvo ter črevesje trpi. S tem pa je povezano tudi neizražanje sebe in svojih pravih iskrenih čustev. Potrudite se, ker vam bo lažje. Kritika vas ne pripelje nikamor, pa to, da so drugi nekaj krivi, tudi ne. Naredite in delajte korake, s katerimi ste zadovoljni, še dodaja Šmitova v reviji Sensa. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice