V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v včeraj, 23. novembra, opravili 5596 testiranj na koronavirus in potrdili 1302 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 23,27 odstotka.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih slovenskih občinah so zabeležili nove primere.

V Podravju koronavirus včeraj vzel kar pet življenj

V Podravski statistični regiji so včeraj potrdili 142 novih okužb s koronavirusom ali 43,6 na 100.000 prebivalcev. Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v tej regiji zdaj znaša 9534.

Včeraj je v Podravju umrlo pet oseb okuženih s koronavirusom. Število vseh smrtnih žrtev koronavirusa v tej regiji zdaj znaša natanko 113.

Največ novih okužb v Podravju so včeraj potrdili v občini Maribor, in sicer 64.

Po devet novih okužb je bilo v občinah Pesnica in Ruše.

Po šest okužb so imeli v občini Lenart.

Pet novih okužb so potrdili v občini Ormož.

Po štiri okužbe so bile v občinah Slovenska Bistrica, Hoče - Slivnica, Miklavž na Dravskem polju in v občini Lovrenc na Pohorju.

Po tri primere so zabeležili v občinah Duplek, Šentilj, Markovci, Rače - Fram, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in v občini Markovci.

Po dve okužbi sta bili v občinah Ptuj, Gorišnica, Kidričevo, Oplotnica, Makole in v občini Starše.

Po eno novo okužbo so včeraj imeli še v občinah Majšperk, Selnica ob Dravi, Kungota, Cerkvenjak, Juršinci in v občini Podlehnik.

Brez novih okužb je bilo v Podravju včeraj 15 občin: Videm, Hajdina, Dornava, Sveti Tomaž, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Benedikt, Trnovska vas, Poljčane, Destrnik, Cirkulane, Zavrč, Žetale, Središče ob Dravi in občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice