Hit spletnih omrežij so postale lažne nagradne igre, v katerih so udeležencem obljubljeni visoki denarni zneski ali pa vredni predmeti.

Na uredništvo se je obrnila bralka našega medija in opozorila, da na družbenem omrežju Facebook poteka lažna nagradna igra. Goljufi k sodelovanju vabijo vse ženske, stare med 20 in 24 let, in obljubljajo bone v vrednosti 500 evrov v trgovinah H&M.

Ne nasedajte, gre za prevaro!

Za pojasnila smo se obrnili na H&M Slovenija.

»Vse informacije s ponudbami in tekmovanji, povezanimi s H&M, oglašujemo izključno in samo na naši uradni H&M Facebook strani za Slovenijo. Zato vse naše oboževalce vedno naprošamo, da nam tam tudi sledijo, saj je to edini uradni komunikacijski H&M kanal v Sloveniji. Lahko vam potrdimo, da H&M trenutno ne vodi omenjene kampanje v Sloveniji ter da gre v tem primeru najverjetneje za prevaro,« so razložili v H&M Slovenija.

Dodali so tudi, da se dogaja, da določene osebe zlorabijo logotip in ime njihove blagovne znamke na družbenih omrežjih,ter tako težijo k izvajanju različnih osebnih projektov.

Zato v podjetju H&M Slovenija pozivajo vse kupce, naj bodo previdni in vedno preverijo vir, od koga prihaja določeno sporočilo, in ali so vsi pogoji in določila projekta jasno navedeni. Le s takšnim ravnanjem bodo zaščitili svoje osebne podatke.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice