Uporabnik na Bolhi je na lovu za živalskim prijateljem, v zameno zanj ponuja moped.

V malih oglasih se skriva nemalo zabavnih, smešnih in nenavadnih ponudb. Kar nekaj se jih je v preteklosti zvrstilo tudi na spletni strani bolha.com, nato pa so zablesteli še na straneh našega medija.

Uporabniki omenjenega portala svoje predmete (in včasih tudi cele gradove) ponujajo po določeni ceni. Resda se kdaj pa kdaj odločijo tudi za menjavo blaga z drugimi uporabniki, a oglasa, kakršnega smo zasledili tokrat, gotovo ne bi pričakovali.

Na straneh spletnega oglasnika, ki deluje od leta 1999, je namreč trenutno v ponudbi tudi moped, vendar ne proti plačilu. Njegov lastnik ga je pripravljen zamenjati. Za električno kolo? Pnevmatike? Ali morda za sedežno garnituro? Ne – za francoskega buldoga!

Precej zabaven in milo rečeno neobičajen oglas je na Bolhi objavil uporabnik iz Prekmurja.

»Menjam odlično ohranjen moped, star 2 leti, za francoskega buldoga,« se glasi oglas, ki kot kontakt navaja Jožeta.

Iz oglasa sicer ni razvidno, ali gre za mladiča ali odraslega psa. Kakorkoli dobro ohranjen je moped ponudnika, si težko predstavljamo, da bi se zanj kdo bil pripravljen odreči svojemu štirinožnemu spremljevalcu. 

Ali so pri sklepanju posla imeli kaj sreče oziroma kakšno zanimanje beležijo, žal nismo uspeli izvedeti, saj je Jože za naše klice trenutno nedosegljiv. Morda pa bo naša objava poskrbela, da bosta moped in francoski buldog lažje našla nova lastnika?

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice