Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, opravili 2335 testiranj na novi koronavirus. Potrdili so 88 novih okužb. Za primerjavo: dan prej so ob 984 testiranjih potrdili 50 novih okužb.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 4558. 

Včeraj v Sloveniji ni umrla nobena oseba, okužena s koronavirusom. Skupno število smrtnih žrtev tako znaša 142.

V slovenskih bolnišnicah se trenutno zdravi 71 pacientov, okuženih z novim koronavirusom. Od tega jih 13 potrebuje intenzivno nego.

Iz bolnišnic so včeraj v domačo oskrbo odpustili osem pacientov, ki so okužbo s koronavirusom preboleli. Skupno število vseh takšnih pacientov v Sloveniji zdaj znaša 439.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Koncajte (nepreverjen)

Ni poskočilo ampak je padlo, samo testov je bilo več. Mislim da bo pač tako kot mora biti glede na napovedi beoviceve in bo potem spet po njeni napovedi padlo, čeprav se ljudje veš čas obnašamo povsem enako. Otroci brez ali z maskami niso bili okuženi, a bo sedaj velik pomp kako so pomagale maske. Ovce bodo verjela, a žal bodo vse silili v nošenje nagobcnikov. A virus je nevaren kot kaže le poslušni, boleči raji, če si dovolj pomemben se tega zaveda tudi virus. Ko bo kacin, beoviceva in co. V skafandrih bomo verjeli v teste in virus, do takrat pa le v zastrasevanje.

Starejše novice