Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest na Ptuju. Preverite, morda katero čaka ravno na vas.

Pismonoša

Če si želite enoizmenskega dela na prostem, imate izpit B kategorija in vam delo z ljudmi ne predstavlja težav, se prijavite na oglas agencije HSG Kariera. Na Ptuju iščejo pismonošo, ki bo sprejemal in dostavljal vse vrste pošiljk. V zameno ponujajo možnost podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas in redno plačilo z vsemi pripadajočimi dodatki.

Skladiščnik perutninskega mesa

V Perutnini Ptuj iščejo skladiščnega delavca. Ta bo opravljal dela v skladišču perutninskega mesa in viličarska dela, skrbel bo za pravilen prevzem in predajo blaga ter za red, urejenost in čistočo delovnih prostorov in skladišč. Delo bo potekalo v dveh izmenah. V zameno v ptujskem podjetju obljubljajo redno mesečno plačilo in po poskusnem obdobju tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Vodovodar

Podjetje Direkt marketing išče vodovodarja za delo na območju Ptuja, za montiranje vodovoda in ogrevanja. Od kandidatov pričakujejo ustrezno izobrazbo, tri do pet let delovnih izkušenj in pripravljenost na nadurno delo. Ponujajo zaposlitev za določen čas, kasneje obljubljajo tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas. Mesečna plača naj bi znašala med 1.000 in 1.200 evrov neto.

Blagovni manipulant - komisionar

V uspešnem trgovskem podjetju prek Agencije Agado zaradi povečanega obsega dela v svoje vrste vabijo več kandidatov za delovno mesto blagovni manipulant - komisionar v skladišču na Ptuju. Delavci bodo skrbeli za prevzemanje in odpravljanje blaga, ročni in strojni naklad in razklad blaga ter skrbeli za dokumentacijo. V podjetju ponujajo redno zaposlitev za polni delovni čas, redno in stimulativno plačilo ter možnost nagrajevanja.

Prodajalec v trgovini z oblačili

V trgovini Orsay v nakupovalnem središču Qlandia na Ptuju iščejo prodajalca za polovični delovni čas. Delavec bo v dveh izmenah skrbel za prodajo tekstilnih izdelkov, svetovanje strankam, delo na blagajni, reševanje reklamacij in urejenost delovnega prostora. Od kandidatov pričakujejo ustrezno izobrazbo, izkušnje in komunikativnost. Pogodbo bodo sklenili za nedoločen čas s šestmesečno poskusno dobo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice