Numerološki mesečnik pripravlja LiLi SoRuM, numerologinja, motivacijska svetovalka in osebna trenerka.

Obeta se nam zanima kombinacija vpliva števil 2019 (leto), 5 (maj) in 8 (vibracija maja v letu 2019). Na kratko: nihanja, potreba po svobodi, izzivi ega in pa preboji, preobrati ter intenzivno doživljanje!

Obstajajo obdobja v katerih se vse premika počasi in lenobno. Če smo iskreni, že nekaj časa ni bilo takšnega obdobja, kajne? Zdi se, da iz ponedeljka pademo v petek, vikend izgine, pa smo spet prvega naslednji mesec in ravnokar je bilo novo leto. 

Maj bo oddajal podobno energijo.

Opozorilo!

Obdaja nas močne energija manifestiranja, zato bodo naša dejanja imela močnejši učinek kot sicer. To bo predvsem opazno na področju boja za premoč.

Na svetovnem odru bomo opazili povečano aktivnost gibanj za zaščito zatiranih in pa seveda tudi aktivnosti samih zatiranih in manjšin. Zdelo se bo, da (nam) poka po šivih in prva krhanja dosedanjih sistemov bodo tako očitna, da jih ne bo več moč zanikati. Seveda pa se bodo osebe na položaju oblasti odzvale s mero še agresije in obrambe.

Podobno velja v medsebojnih odnosih. Če imate opravka z bully-ji, lahko pričakujete, da bodo občutili večjo potrebo po dokazovanju svoje moči. Morda boste to opazili tudi pri sebi – vsem nam bo ego nagajal. To ni nujno slabo! Predvsem tisti, ki se težko postavijo za sebe in le stežka izrazijo svoje mnenje, kadar se ne strinjajo, bodo tako lažje zbrali pogum.

Kaj to pomeni za vas osebno?

Prevzemite odgovornost za vse, s čimer niste zadovoljni. Ne krivite drugih, ampak se lotite spremembe, ki si je želite. Bodite aktivni. V odnosih na spoštljiv način spregovorite o svojih pogledih, potrebah in pričakovanjih. Kot del kolektivne zavesti pa se zavedajte lastne moči. Ne govorim o obsojanju in prerekanju preko socialnih omrežjih (priljubljena aktivnost zadnjega časa), saj tako sovraštvo le podpihujemo. Na energijski ravno se poravnajte s svetlobo, ljubeznijo in pravičnostjo. Veliko se dogaja naokoli po svetu, lakota, vojne, naravne katastrofe, trenutno težko sledimo vsem žariščem, kaj šele, da bi lahko pomagali vsem. Ne pozabimo pa, da že pozitivna misel lahko zdravi. In jeza škoduje. Ko je nekdo jezen na nas, to kar malo čutimo, ker energija kar puhti, kajne? Naj od vas 'puhti' Ljubezen. 

Strastno bo!

Doživljanje bo intenzivnejše in z njim seveda tudi naša lastna strast. Prisluhnite svojemu telesu in občutkom. Odprite se drugačnosti in presegajte predsodke. Ne govorim samo o (spolni) intimi, ampak tudi naših lastnih vzorcih. Kdo je rekel, da nečesa ne zmorete? Morda je to veljalo nekoč, in sedaj ne več.

Raziskujte ogenj, ki v vas gori. Če le tli, naložite nanj kvalitetna drva in se okrepite. Ne obsojajte občutkov, ki se prebujajo znotraj vas, ampak jim prisluhnite. Kaj vam vaši prvinski nagoni v tem času sporočajo? Ste zaspali v svojem življenju, ste morebiti ujeti v rutino ali pa se niti ne posvečate sebi dovolj, da bi si priznali, da ste srečni ali ravno obratno, nezadovoljni?

Samozavest serijsko

Obeta se čas okrepitve notranje moči in občutka lastne vrednosti. Zunanja potrditev vas lahko poboža, a v resnici potrebujete lastno. Pohvalite se za svoje dosežke, prepoznavajte področja, kjer pa je potrebno še dela na sebi in si maja ravno za to vzemite čas. Postavite mejo – tudi sebi. Samodisciplina je pomemben del odraščanja, in le tako lahko presežemo lastno nezrelost. Z doslednostjo. 

Ugoden mesec za:

Potovanja.

Spremembo pričeske in/ali načina oblačenja.

Strastne trenutke.

Eksperimentiranje.

Okrepitev samozavesti.

LiLi SoRuM, numerologinja, motivacijska svetovalka in osebna trenerka

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice