Numerološki mesečnik pripravlja LiLi SoRuM, numerologinja, motivacijska svetovalka in osebna trenerka.

November je prav poseben mesec. V sebi nosi energijo števila 11, ki ga štejemo med Mojstrska števila. To so števila, ki vibrirajo višje. Na nas vplivajo tako, da nas spodbujajo, da bi bili boljši človek. 

Kar nekaj Mojstrskih števil je (11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 in 99) in vsako nosi svoj unikatni pečat. Število 11 povezujemo z intuicijo, predajo modrosti in ekstremi življenja.

Namreč, včasih se resnično moramo zaleteti v steno, da bi se ustavili. Vsi poznamo primere ljudi, ki so pregoreli. Nobena skrajnost ni dobra, a zdi se, da je neizogibna.

Življenje potegnilo ročno zavoro

Možno je, da bodo projekti nazadovali, odnosi se krhali, samopodoba razpadala, nagajalo bo fizično zdravje. Za vsem tem dogajanjem se skriva sporočilo. Ni kazen, ni karma, ni nič mitološkega in tako eksotičnega, da bi nujno potrebovali pomoč mistika. Življenje z nami govori na različne načine, a vedno preko nas in naših občutkov. Hja, tudi strah je občutek in to zelo realen.

Vprašanje, ki si ga vedno znova postavljajte novembra je: Kako bi ravnali, če bi bili popolnoma prepričani v sebe in svoj uspeh?

Posvetite več časa svojemu fizičnemu zdravju. Bodite še posebno pozorni na misli pritoževanja, strahu, dvoma, kritike, obtoževanja, tudi opravljanja drugih.

Misli imajo večjo moč, kot si mislimo

Naj bo čim več vašega budnega časa namenjeno pozitivnim mislim, kar pomeni, da boste svoje misli aktivno usmerjali in kontrolirali. Ko bodo zašle v negativno smer, v negiranje, v kazanje prstov v druge, se ustavite. Indijanci imajo rek: »Če o nekom ne moreš povedati nečesa lepega, bodi raje tiho. Govori le o tistem, kar si videl na lastne oči.« Če smo iskreni, nekateri tako ne bi imeli o čem govoriti.

Zdaj je čas, da poskrbite za svoj um in telo

Razstrupljajte se, gibajte se v naravi, poskrbite za mentalni detox. Stran od nasilnih filmov, limonad, ki so naravnost reklama za laganje in manipulacijo ter vseh pogovorov, ki temeljijo na sovražnosti.

Bolj kot boste nežni do svojega telesa, več uvidov vam bo postregel vaš um. Vse je med seboj povezano. Telo, um, srce in naš duh. Vsi na svetu smo povezani. Delujmo v dobrobit življenja.

LiLi SoRuM, numerologinja, motivacijska svetovalka in osebna trenerka

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice