Akcija Šolar na smučeh bo potekala med 21. in 26. januarjem na šestih slovenskih smučiščih.

Pred vrati je družbeno odgovorna akcija Šolar na smuči, katere ponudnik in nosilec je RTC Krvavec. Gre za vseslovensko akcijo smučarskega ozaveščanja šolskih otrok, ki bo potekala od 21. do 26 januarja 2018 v smučarskih centrih Krvavec, Rogla, Mariborsko Pohorje, Vogel, Cerkno in Kranjska Gora.

Namen je na šest slovenskih smučišč brezplačno privabiti in smučarsko ozavestiti 3000 četrtošolcev in petošolcev iz vse Slovenije. 

Zlati pokrovitelj projekta je Perutnina Ptuj z blagovno znamko Poli. Ljubezen do športa, optimizem in veselje do življenja so vrednote, ki jih pooseblja blagovna znamka Poli s svojo prepoznavno osebnostjo. Poli je izvirna, mladostna, duhovita, zdrava – Poli je posebna in takšna je že več kot 40 let. 

Smučarski izlet bo času akcije Perutnina Ptuj organizirala tudi za otroke zaposlenih in na vseh šest smučiščih priredila zabaven spremljevalni program in promocijo priljubljenih Poli Dog-ov.

Projekt je kot družbeno koristen prepoznal tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in ga je podprl kot častni pokrovitelj. Ambasador projekta je nekdanji vrhunski alpski smučar Jure Košir, ki otroke na snegu vzpodbuja in pomaga pri učenju. Projekt, poleg številnih drugih pokroviteljev, podpira tudi Ministrstvo za izobraževanje, šolstvo in šport.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice